Search
Close this search box.

Krama dance company – barking days [24/10/14]

photo krama

Krama dance company – barking days
Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014, αίθουσα “Β. Πυρσινέλλας”

Μετά την αναβολή της λόγω τεχνικών προβλημάτων, η παράσταση σύγχρονου χορού «barking days» των krama dance company παρουσιάζεται την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών. Έχοντας φιλοξενηθεί σε θέατρα της Κωνσταντινούπολης και της Αθήνας, η παράσταση παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη γενέτειρα της ομάδος που ξεκίνησε την πορεία της το 2012.

barking days
Έτσι ονομάσαμε την εποχή μας. Μέρες αποφάσεων απέναντι στην «απειλή» του διαφορετικού. Το ξένο στοχοποιείται κι έτσι η κοινωνία πραγματοποιεί την εκδίκηση της.
Ο κόσμος μας χωρισμένος σε κλουβιά. Και μέσα του εμείς πάντα έτοιμοι να κατασπαράξουμε το διαφορετικό που προσπαθεί να βρει καταφύγιο στη γη μας. Και το ταξίδι αρχίζει.
Δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε τι κάνει τόσο διαφορετική τη μια πλευρά του πλέγματος από την άλλη. Αφού ο αέρας είναι ο ίδιος. Ο ήλιος, το χώμα, το νερό, ο πόνος. Ο θάνατος. Ο άνθρωπος ταξιδεύει, είναι πρόσφυγας, μετανάστης.
Σκοτάδι. Σειρήνα πολέμου. Ο χρόνος πάντα παρόν. Ένας πύργος χτίζεται, η κοινωνία γαβγίζει και ένας άνθρωπος ξεκινά τη μετακίνησή του.

krama dance company
H krama dance company δημιουργήθηκε το 2012, από την Δώρα Ζούμπα, την Εύη Ζούμπα και την Άννα Ζούμπα και κινείται ανάμεσα σε Ελλάδα και Βέλγιο. Μέσα από διάφορες μορφές έκφρασης σχηματίζεται επί σκηνής ένα ιδιόμορφο μωσαϊκό, ένα κράμα. Το 2012 η ομάδα δημιούργησε την πρώτη ολοκληρωμένη χορογραφική της δουλειά το «shadow of a stretched arm» που παρουσιάστηκε σε Ελλάδα και Βέλγιο και πειραματίστηκε με το project PRESS(ed). Αυτή την περίοδο, η krama dance company παρουσιάζει το νέο της έργο «barking days», το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 2013 στην Κωνσταντινούπολη, ενώ πρόσφατα παρουσίασε το site specific project με τίτλο «traces» στο πλαίσιο του 3ου Ioannina Street Theater Festival.

rsz__dsc9172

Σύλληψη, χορογραφία: krama dance company/ Ερμηνεία: Άννα Ζούμπα, Δώρα Ζούμπα, Εύη Ζούμπα / Μουσική Σύνθεση: Κωσταντής Παπακωνσταντίνου / Video Artist: Αριστοτέλης Παπακωνσταντίνου / Ενδυματολόγος: Μάια Αναστασίου / Κείμενο: Σταμάτης Διαμαντόπουλος / Σχεδιασμός αφίσας: Μικαέλα Λιακατά

Πληροφορίες παράστασης:
ημερομηνία διεξαγωγής: Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014
χώρος διεξαγωγής: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας».
ώρα: 21:30
είσοδος: 8 ευρώ / μειωμένο 6 ευρώ
σημεία προπώλησης: Βιβλιοπωλείο Αναγνώστης, Πρόκος, Rock Shop, Ίρις

rsz_10

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα της ομάδας στο Facebook.

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)