Search
Close this search box.

Ioannina Lake Run – Ioannina Street Relays [19-21/9/14]

lake run

Το απόλυτο αθλητικό τριήμερο από την Παρασκευή 19 έως και την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην πόλη των Ιωαννίνων! Ioannina Lake Run – Ioannina Street Relays. Το δρομικό κίνημα δίνει σκυτάλη στη συνεργασία με την παράλληλη διεξαγωγή δύο αγώνων δίπλα στην Λίμνη Παμβώτιδα!

Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου Σκυταλοδρομίες Δρόμου στην Ακτή Μιαούλη. Τέσσερις δρομείς, 2,5 χλμ. ο καθένας, σε έναν αγώνα 10 χιλιομέτρων.

Και την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, για 8η χρονιά οι συμμετέχοντες τρέχουν στην ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδας! Ο ΑΟ Ποσειδών Ιωαννίνων διοργανώνει το Lake Run, έναν αγώνα 30 χιλιομέτρων περιμετρικά της Λίμνης, αλλά και έναν αγώνα 10 χλμ.

Η διοργάνωση έχει στόχο την ανάδειξη και προστασία της Λίμνης Παμβώτιδας καθώς και την ανάπτυξη του λαϊκού μαζικού αθλητισμού.

Περισσότερα από 1000 άτομα έχουν δηλώσει συμμετοχή για το Γύρο της Λίμνης έπειτα και από την παράταση που δόθηκε έως και το μεσημέρι της Κυριακής (14/9, 14:00) για την δήλωση συμμετοχών στο 8ο LAKE RUN που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Λίμνη Ιωαννίνων, παρουσία απλών αθλούμενων, επώνυμων αθλητών και όχι μόνο!

EC DAY EVENT 2014: Η προστασία του περιβάλλοντος μας ενώνει
Παράλληλα, το συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ» 2007-2013 συμμετέχει στον εορτασμό της Ημέρας Ευρωπαϊκής Συνεργασίας με την εκδήλωση «Η προστασία του περιβάλλοντος μας ενώνει» (πληροφορίες: EC DAY EVENT 2014: Protecting our Environment unites us).

πηγή

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)