Search
Close this search box.

ERASMUS για φοιτητές. Ακαδημαϊκό έτος 2013/14

erasmus

Το Πρόγραμμα Erasmus έκανε δειλά την εμφάνιση του το 1987, παρέχοντας, τη χρονιά εκείνη, την δυνατότητα σε 3.000 φοιτητές να μετακινηθούν. Χρόνο με το χρόνο πέτυχε να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές φτάνοντας τους 140.000 φοιτητές το 2005. Σήμερα στο Πρόγραμμα συμμετέχει το 90% των ευρωπαϊκών Ιδρυμάτων ανώτατης εκπαίδευσης.

Το Πρόγραμμα Erasmus είναι πλέον κάτι περισσότερο από μία δράση που αφορά στην εκπαίδευση. Έχει μετεξελιχθεί σε ένα κοινωνικό και πολιτισμικό φαινόμενο. Προχωρά πιο μακριά από την απλή εμπειρία της μάθησης, δημιουργώντας έναν χώρο στον οποίο οι νέοι άνθρωποι συναντώνται αβίαστα. Προωθεί τον διαπολιτισμικό διάλογο και ενθαρρύνει τους νέους να σκέφτονται «ευρωπαϊκά». Μελέτες επιβεβαιώνουν ότι η εμπειρία Erasmus κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για την απασχόληση, οδηγώντας σε καλύτερες και σταθερότερες θέσεις εργασίας.

Η Διεύθυνση Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων, Τμήμα Διεθνών Σχέσεων ανακοινώνει την προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στο Τομεακό Πρόγραμμα ERASMSUS Ακ. Ετους 2013-14.

Δείτε την προκήρυξη, τα έντυπα, την περίοδο υποβολής αιτήσεων και πολλές πληροφορίες και video στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ERASMUS:

http://erasmus.uoi.gr

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)