Search
Close this search box.

Πρόσκληση στην 6η Αθλητική Πανεπιστημιάδα

sports

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων απευθύνεται σε όλες τις Φοιτήτριες (-τές) του Πανεπιστημίου, και παρακαλεί τις Φοιτήτριες (-τές), κυρίως πρωτοετείς καθώς και μεταπτυχιακούς / υποψήφιους διδάκτορες κάτω των 28 χρόνων που σχετίζονται με ΣΤΙΒΟ, ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ, ΠΑΛΗ, JUDO, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 5 X 5, ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ και θέλουν να στελεχώσουν την ομάδα του Πανεπιστημίου για την 6η Αθλητική Πανεπιστημιάδα της Επιτροπής Αθλητισμού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Ε.Α.Τ.Ε.) του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ να δηλώσουν συμμετοχή.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ: Τετάρτη 28, Πέμπτη 29 και Παρασκευή 30 Μαΐου 2014 στην Αθήνα (ΑΦΙΞΗ ΟΜΑΔΩΝ Τρίτη 27 Μαΐου και ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΟΜΑΔΩΝ Παρασκευή 30 Μαΐου 2014).
Παρακαλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι αφού ελέγξουν τις ημερομηνίες (αν μπορούν να λείπουν δικαιολογημένα) να μεριμνήσουν έγκαιρα για την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών (Βεβαίωση σπουδών του τμήματός τους, φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας, βεβαίωση γιατρού και φωτοτυπία αθλητικού δελτίου αν είναι αθλητές).

Βέβαια βασική προϋπόθεση είναι να καλύψει το Πανεπιστήμιο μας τα έξοδα της διαμονής, διατροφής (πέρα των 15 που θα καλύψει η Ε.Α.Τ.Ε.) και μετακίνησης των παραπάνω αποστολών αφού πρώτα το Υπουργείο συνεχίσει την χρηματοδότηση για αυτούς τους σκοπούς το Ίδρυμα μας.

Για περισσότερη ευκολία παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν το ηλεκτρονικό αθλητικό δελτίο τους σε αυτή τη διεύθυνση.
Επίσης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Πρωταθλήματα ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ στο ecourse.uoi.gr μάθημα Πανεπιστημιακός Αθλητισμός σε αυτή τη διεύθυνση.
Πληροφορίες:
Δρ. Τοσουνίδης Αντώνης: 6977597106, 2651006446,
ΕΕΠ-Φυσικής Αγωγής, E-mail: atosoun@uoi.gr

πηγή: uoi.gr

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)