Search
Close this search box.

2ο Ανοιχτό Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων για Ανεξάρτητους Αθλητές-τριες (06/10/2013)

tournoua_antisferisis

2o ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ (χωρίς δελτίο σε σωματείο της ΕΦΟΕΠΑ) την ΚΥΡΙΑΚΗ 6/10/2013

Για τους λάτρεις του πιγκ-πογκ, τους ερασιτέχνες αθλητές που δεν έχουν δελτίο σε κάποιο σωματείο της Ομοσπονδίας , ο σύλλογος Φ.Ε.Α Ιωαννίνων διοργανώνει για 2η φορά το ανοικτό τουρνουά Ιωαννίνων Ανεξάρτητων αθλητών, δίνοντας την ευκαιρία για άθληση και παιχνίδι στους συμμετέχοντες από 18 ετών και άνω. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δουν την προκήρυξη των αγώνων παρακάτω και να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail του συλλόγου ή στα τηλέφωνα που αναφέρονται.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο Αθλητικός Σύλλογος ‘’ Φίλοι Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων ‘’ με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Ιωαννιτών, την συνδρομή του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων(ΠΕΑΚΙ),την συνεργασία του Π.Ο.Φ.Επ.Α και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α διοργανώνει το 2ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ .

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης των Ιωαννίνων (ΕΑΝΚΙ) .

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Σε ενιαία κατηγορία ενήλικες άνω των 18 ετών ανεξάρτητοι αθλητές-τριες, που κατά δήλωση τους ,δεν έχουν δελτίο σε κάποιο σωματείο μέλος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Η συμμετοχή των αθλητών θα είναι με δική τους ιατρική ευθύνη.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Πέντε (5) ευρώ , η καταβολή του ποσού θα γίνει την ημέρα έναρξης των αγώνων.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Ημέρα : Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013
Ώρα έναρξης: 10.15 (Μετά τη λήξη των δηλώσεων θα αναρτηθεί στο
www.frttioan.blogspot.gr του συλλόγου μας αναλυτικά το ωράριο).

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ –ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ .
Οι αγώνες θα έχουν νικητή τον καλύτερο στα 5 σετ.
Ατομικό αγώνισμα σε όλες τις παρακάτω ηλικιακές κατηγορίες , εφόσον υπάρξουν έξι (6) συμμετοχές το λιγότερο για την κάθε κατηγορία.
α) από 18 ετών ………………μέχρι 29 ετών
β) από 30 ‘’ ………………μέχρι 39 ‘’
γ) από 40 ‘’ ………………μέχρι 49 ‘’
δ) από 50 ‘’ ………………μέχρι 59 ‘’
ε) από 60 ‘’ ………………μέχρι 69 ‘’
στ)από 70 ‘’ ………………μέχρι………………
Στη περίπτωση που δεν θα υπάρξει ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχής για κάποια κατηγορία ,αυτή η κατηγορία θα ενωθεί με άλλη .

Η Α΄φάση των αγώνων θα διεξαχθεί σε ομίλους των τριών αθλητών –τριών –ή τεσσάρων αν χρειασθεί σε κάποιο όμιλο. Η συγκρότηση των ομίλων θα γίνει με στόχο αν είναι δυνατόν να μην συμπέσουν στον ίδιο όμιλο αθλητές από την ίδια πόλη .Η τοποθέτηση των αθλητών στους ομίλους θα γίνει κατόπιν κληρώσεως και χωρίς να υπάρχουν φαβορί. Η κλήρωση θα γίνει λίγο πριν την έναρξη των αγώνων παρουσία όλων. Οι δύο (2) πρώτοι από κάθε όμιλο θα προκριθούν στην επόμενη Β΄φάση .Οι 3οι και 4οι δεν σταματούν, συνεχίζουν με αγώνες κατάταξης.

Η Β΄φάση των αγώνων θα διεξαχθεί με νοκ-άουτ χιαστί αγώνες των δύο (2) πρώτων από κάθε όμιλο και στη συνέχεια με σειρά αγώνων που έχει προκαθορισθεί, μέχρι να βγεί ο τελικός νικητής σε κάθε κατηγορία . Σημειωτέον ότι και οι ηττημένοι των χιαστί αγώνων θα δώσουν αγώνες κατάταξης.
Πριν την συγκρότηση των ομίλων θα έχει γίνει ο σχεδιασμός -η σειρά- των αγώνων της Β΄φάσης μέχρι τον τελικό ,έτσι ώστε να είναι εντελώς τυχαία και η συγκρότηση των ομίλων ,αλλά και η συνέχεια των αγώνων .Όπου δηλ. θα χρειασθεί να περάσει κάποιος bye ,θα είναι ήδη προκαθορισμένο ,πριν από την κλήρωση –γνωστοποίηση των ονομάτων για τους ομίλους .Παραθέτουμε δύο παραδείγματα :

1οπαράδειγμα: Ας υποθέσουμε ότι θα υπάρξουν τέσσερεις όμιλοι(Α,Β,Γ,Δ) σε κάποια κατηγορία ,οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο θα συνεχίσουν π.χ. ως εξής μέχρι τον τελικό:
Α1 + Β2 = Χ1
Α2 + Β1 = Χ2           Χ1 + Χ2 = Ν1
Στη συνέχεια ημιτελικοί :
Γ1 + Δ2 = Χ3
Δ1 + Γ2 = Χ4            Χ3 + Χ4 = Ν2
Οι Ν1 και Ν2 πηγαίνουν τελικό και οι ηττημένοι Ν3 και Ν4 στο μικρό τελικό.
2ο παράδειγμα : Ας υποθέσουμε ότι θα υπάρξουν πέντε (5) όμιλοι (Α.Β.Γ.Δ,Ε) σε κάποια κατηγορία ,οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο θα συνεχίσουν π.χ ως εξής μέχρι τον τελικό :
Α1 + Β2 = Χ1
Α2 + Β1 = Χ2           Χ1 και Χ2 περνούν bye
Στα ημιτελικά τρεις αθλητές από Χ 1,2,3,4,5 θα περάσουν bye προκαθορισμένα και δύο αθλητές θα αγωνισθούν για την 4η θέση των ημιτελικών

Γ1 + Ε2 = Χ3           Χ3 περνάει bye
Γ2 + Δ1 = Χ4
Ε1 + Δ2 = Χ5 Χ4 + Χ5 θα αγωνισθούν για την 4η θέση = Χ6.

Χ1 + Χ2 = Ν1
Στη συνέχεια ημιτελικοί :
Χ3 + Χ6 = Ν2
Οι Ν1 και Ν2 πηγαίνουν τελικό και οι ηττημένοι Ν3 και Ν4 στο μικρό τελικό.

Τονίζεται ότι ο μικρός τελικός θα βγάλει τον 3ο νικητή που θα είναι μόνο ένας .

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ .
Από τους συμμετέχοντες αθλητές .

ΕΠΑΘΛΑ.
Στους πρώτους κύπελλο. Μετάλλια στους 1ους , 2ους και 3ους .Δίπλωμα συμμετοχής σε όλους . Προβλέπεται να διεξαχθούν και αγώνες κατάταξης για τους 3ους,4ους των ομίλων .Επίσης αγώνες κατάταξης για τους αθλητές που δεν θα προχωρήσουν μετά από τους χιαστί αγώνες ,ανάμεσα στους δύο πρώτους των ομίλων .

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
Η μετακίνηση, διαμονή και η διατροφή των αθλητών είναι ευθύνη και επιλογή των ιδίων . Για πληροφορίες, οποιαδήποτε διευκρίνιση στα τηλέφωνα του συλλόγου 6942 641519 ,6973250108 και 6976682762.
Τα τραπέζια θα είναι δέκα (10) έως δώδεκα (12) των 19 έως 25 χιλιοστών, διαφορετικών εταιρειών .

ΛΗΞΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου σύμφωνα με το παρακάτω υπόδειγμα δήλωσης :
ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΗΜΕΡΟΜ.ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΟΛΗ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛ.
στο e-mail του συλλόγου: fr.tt.ioan@gmail.com

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Φ.Ο.Επ.Α : Μανώλης Κολυμπάδης

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Π.Ο.Φ.Ε.Π.Α :  Σταύρος Πλακαντωνάκης

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Φ.Ε.Α ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ : Απόστολος Θωμάς

πηγή: frttioan.blogspot.gr

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)