Search
Close this search box.

5 πράγματα που κάνουν οι συμφοιτητές σου στην εξεταστική και σε εκνευρίζουν

Η εξεταστική είναι μία περίοδος πίεσης για όλους και γι’ αυτό υπάρχουν άπειρες παρορμήσεις να πάρουμε εκείνο το μπλέ μαχαιράκι που κόβουμε το ψωμί και να το χρησιμοποιήσουμε για να κόψουμε τις φλέβες μας. Τι γίνεται όμως όταν οι συμφοιτητές σου προσπαθούν με την αξιοθαύμαστη βλακεία τους να σε εξοντώσουν ακόμα πιο γρήγορα από ότι η ίδια η εξεταστική;

foithtes-aei

Φωτογραφίες

Εκεί που διαβάζεις, αποφασίζεις να βγάλεις μία φωτογραφία του βιβλίου σου για να αποθανατίσεις τη στιγμή. ARE YOU FOR REAL? Αλλά το χειρότερο δεν είναι αυτό. Το χειρότερο είναι ότι η φωτογραφία δε δείχνει το βιβλίο σου. Δείχνει το βιβλίο σου μαζί με μία κούπα τσάι μήλο – κανέλα, ένα μωβ μανό νυχιών, την βρωμιάρικη πατούσα σου που έχει σκαρφαλώσει πάνω στο τραπέζι και άμα λάχει πετάς και ένα κατοικίδιο μέσα. Α, και βάζεις σέπια. Γιατί σέπια = ποιότητα. #poso #trompas #eisai

Check in

Βασανιστικά αργά περνούν αυτές οι μία, δύο, τρεις εβδομαδούλες που όλοι μας πρέπει να προσποιηθούμε ότι αξιοποιούμε το χρόνο μας στο έπακρον για να μελετήσουμε και να τελειώσουμε τη σχολή μας στα έξι, έεε, τέσσερα χρόνια. Εσύ σαν πρηξο- δεν μπορώ να βρίσω κίολας… Εσύ σαν καλό ζωντόβολο που είσαι αποφασίζεις να βγεις Socialista, και φυσικά πρέπει να το μάθω μέσω των 56 check in που θα κάνεις στο Facebook, γράφοντας «Περνάμε τέλειααααααααα!!!!». Bitch, just don’t.

Sos

Εννοείται ότι το κάψιμο των εγκεφαλικών σου κυττάρων δε σταματάει εκεί. Γιατί οι δύο πρώτες συνήθειές σου, ναι μεν με ενοχλούν, δε με αναγκάζουν όμως να ασχοληθώ μαζί τους. (Απλά επιλέγω να το κάνω «γιατί είσαι ηλίθια»). Στη συνέχεια όμως, μου στέλνεις προσωπικό μήνυμα: «Γεια σουυυ. Τι κάνεις;! Μήπως ξέρεις κανένα sos για το μάθημα της δημοσιογραφίααας;» ΟΧΙ. ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ. Όχι λιγδιάρικο πατσαβούρι, δεν πρόκειται να σε βοηθήσω να περάσεις το μάθημα ενώ ματώνεις το δέρμα σου από το ξύσιμο όσο εγώ διαβάζω… λίγο.

Έγραψα τέλεια

Ήρθε η ώρα της εξέτασης. Και αντί να αφήσεις τα νεύρα μου να ηρεμήσουν πριν μπω να δώσω το μάθημα το οποίο τόσο σκληρά διάβασα έρχεσαι και με βρίσκεις. «Ρεε, εγώ δεν ΜΠΟΡΕΙΣ να φανταστείς μέχρι ΤΙ ώρα διάβασα! Ήθελα να βάλω τα κλάματα! Εγώ πιστεύω ότι ΣΤΑΝΤΑΡ θα πέσει αυτό. Ένα 9 το έχω άνετα. ΤΙ; ΣΟΒΑΡΑ δεν διάβασες ΑΥΤΟ το κομμάτι; Ρε, θα μπει!» Σκάσε πια ενοχλητική αλογόμυγα! Ναι Παναγιώτα, σε εσένα αναφέρομαι.

Βούλωσε το

Η περίοδος των εξετάσεων τελείωσε και εσύ νομίζεις ότι έπαψε το μαρτύριο επιτέλους. Φυσικά και όχι. Γιατί θα ακολουθήσουν αντίστοιχα status στο Facebook και το Twitter του τύπου «ααχ Θεέ μου ελπίζω να το πέρασα :/” και από πάνω ένα «- νιώθει αγχωμένος». Λίγες εβδομάδες αργότερα ακολουθεί status τύπου «Με έκοψεεεε», και ένα ψυχανώμαλο διακριτικό χαμογελάκι σχηματίζεται στα χείλια σου. Η δυστυχία αυτής της κακομοίρας μόλις έφτιαξε την ημέρα σου.
Η εξεταστική πλησιάζει και πρέπει να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε. Τα μάτια μας θα γουρλώσουν, τα νεύρα μας θα τσιτώσουν, αλλά δυστυχώς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το υποστούμε. Κουράγιο.

Πηγή

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)