Search
Close this search box.

1ος Νυκτερινός Παραλίμνιος Δρόμος Ιωαννίνων 2014

nyxterinos

Ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων με τη συνεργασία του Δήμου Ιωαννιτών, της Περιφέρειας Ηπείρου, της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων), προκηρύσσει τη διοργάνωση του 1ου Νυκτερινού Παραλίμνιου Δρόμου Ιωαννίνων 2014, το Σάββατο 14 Ιουνίου, κατά την 1η πανσέληνο του καλοκαιριού.

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει τον Αγώνα των 10 χιλιομέτρων που θα κινηθεί περιμετρικά του Κάστρου, του Παραλίμνιου Δρόμου, της Ακτής Μιαούλη και του Πεζόδρομου στα Γεφυράκια.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα θα είναι έξω από το Θεατράκι στη περιοχή των Παλαιών Σφαγείων.

Πληροφορίες Διαδρομής Αγώνα 10 χιλιομέτρων
Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στον Παραλίμνιο Δρόμο, έξω από το Θεατράκι των «Παλαιών Σφαγείων» στις 21:15μμ το απόγευμα. Χρονική Διάρκεια του αγώνα ορίζεται η 1ώρα και 45λεπτά. Πέραν των 1:45ωρών, οι αθλητές θα συνεχίζουν τον αγώνα με δική τους ευθύνη. Θα υπάρχει όχημα που θα ακολουθεί τον τελευταίο αθλητή για τη τυχόν μεταφορά του στο σημείο εκκίνησης του αγώνα σε περίπτωση αδυναμίας συνέχισης του αγώνα.
Οι δρομείς θα κινηθούν επί της Λεωφόρου Καρόλου Παπούλια και με κατεύθυνση προς το Κάστρο. Στα 130μέτρα θα στρίψουν δεξιά στην οδό Γαριβάλδη. Θα κινηθούν κατά μήκος της Γαριβάλδη(δεξιό ρεύμα κυκλοφορίας) κατευθυνόμενοι προς το Κάστρο και στα 460μέτρα θα στρίψουν αριστερά στην Εθ. Αντιστάσεως και θα κινηθούν περιμετρικά του Κάστρου Ιωαννίνων. Στα 690μέτρα θα στρίψουν δεξιά επί της Λεωφόρου Καραμανλή κατηφορίζοντας προς τη Λίμνη Παμβώτιδα. Στο τέλος της Λεωφόρου Καραμανλή (1ο χιλιόμετρο) θα στρίψουν και πάλι δεξιά επί της Διονυσίου Φιλοσόφου. Με το τέλος της Διονυσίου Φιλοσόφου (2,3χιλιόμετρο) θα συναντήσουν ξανά τη Γαριβάλδη(αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας) και θα στρίψουν αριστερά στην Λεωφόρο Καρόλου Παπούλια(δεξιό ρεύμα κυκλοφορίας), περνώντας δίπλα από το σημείο εκκίνησης (2,7χιλιόμετρο) και τους συγκεντρωμένους θεατές με κατεύθυνση, για τα επόμενα 2,3χιλιόμετρα, την Ακτή Μιαούλη επί του Παραλίμνιου Δρόμου. Εκεί θα συναντήσουν το 1ο ξύλινο γεφυράκι(5ο χιλιόμετρο) και τον παραλίμνιο πεζόδρομο και θα συνεχίσουν ευθεία για άλλα 1400μέτρα και λίγο μετά το 2ογεφυράκι(6,35χιλιόμετρο) θα κάνουν αναστροφή σε σημείο με τάπητα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης για να κατευθυνθούν για το τελευταίο κομμάτι της διαδρομής (επιστροφή απ’ τον ίδιο δρόμο), επί της Ακτής Μιαούλη – Λεωφόρου Καρόλου Παπούλια (δεξιό ρεύμα κυκλοφορίας) και τερματισμός του αγώνα στο τέλος της Λεωφόρου (σημείο Αφετηρίας).

Δείτε από εδώ το χάρτη της διαδρομής στο googlemaps.

Έπαθλα θα λαμβάνουν όλοι οι τερματίζοντες, μετάλλιο. Σε τελετή απονομής μετά το τέλος του αγώνα θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι της Γενικής Ανδρών, Γυναικών και οι 3 πρώτοι των ηλικιακών κατηγοριών Α~29, Α30-39, Α40-49, Α50-59, Α60-69, Α70+ και Γ~29, Γ30-39, Γ40-49, Γ50-59 και Γ60+.
Οι 3 πρώτοι Γενικής θα λάβουν κύπελλο. Στις ηλικιακές κατηγορίες οι 1οι θα λάβουν κύπελλο, οι 2οι και 3οι μετάλλιο.
Από τις ηλικιακές κατηγορίες θα εξαιρεθούν οι 3 πρώτοι της γενικής κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών.

Κόστος συμμετοχής
Θα υπάρχει κόστος συμμετοχής (περιλαμβάνει τεχνικό Τ- shirt) 10€ για τις ατομικές εγγραφές και 8€/άτομο για τις ομαδικές εγγραφές με ελάχιστο όριο ατόμων για την ομαδική εγγραφή, τα 10 άτομα. Έγκυρες θα θεωρούνται οι συμμετοχές όπου εντός 2 ημερών θα κατατίθεται αποδεικτικό κατάθεσης στο email: sydromioanninon@gmail.com

Εγγραφές θα γίνονται:
α) Μέσω του ιστολογίου του αγώνα στο κάτω μέρος της σελίδας εγγραφών
β) Στα γραφεία του Συλλόγου (στο Συγκρότημα πρώην “Παλλάδιο”-Αμάλθειας 12) στα Καρδαμίτσια, κάθε Τετάρτη 6 με 8 το απόγευμα. Μπορείτε να μεταβείτε στα γραφεία μας από τα Καρδαμίτσια, από τα Ζευγάρια είτε από Αγία Τριάδα.
γ) Στο κατάστημα FIFTH ELEMENT επί της Δαγκλή και Παπάζογλου 1 στα Ιωάννινα, τηλ: 26510 37309.

Για ομαδικές εγγραφές μπορείτε να κατεβάσετε τη φόρμα επικοινωνίας και να μας την αποστείλετε στο email του Συλλόγου sydromioanninon@gmail.com

Μπορείτε να καταθέτετε το ποσό συμμετοχής σας, στον Τραπεζικό λογαριασμό:
Τράπεζα Πειραιώς: 5405-071015-465
(IBAN:GR6301724050005405071015465),
Δικαιούχος λογαριασμού «MY ADVENTURE», σημειώνοντας παράλληλα στο καταθετήριο το ονοματεπώνυμό σας και τον αγώνα (π.χ Γεώργιος Γεωργίου -1ος Νυκτερινός Παραλίμνιος Δρόμος Ιωάννινα 2014).
Το καταθετήριο, μπορείτε να μας το επιβεβαιώσετε στα τηλέφωνα α) 6980499050 (Δεμερτζής Γιώργος) β) 6936762859 (Ανδρούτσος Αλέξης) ή με e-mail στο sydromioanninon@gmail.com
Ανώτατος αριθμός συμμετοχών λόγω ασφάλειας και για το 1ο έτος ορίζονται οι 500 συμμετοχές. Έπειτα οι εγγραφές θα κλείσουν. Ολοκληρωμένες εγγραφές θα θεωρούνται όσες έχουν τακτοποιηθεί από οικονομικής άποψης.
Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών είναι η Κυριακή 8 Ιουνίου 2014.

Παράδοση αριθμών συμμετοχής
Σάββατο 14 Ιουνίου από τις 11:00πμ έως τις 19:00μμ, στο σημείο εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα, στο χώρο των Παλαιών Σφαγείων.

Δικαίωμα Συμμετοχής
Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους καθώς επίσης και παιδιά από 14 χρονών και άνω με υπεύθυνη δήλωση των γονέων τους ότι τους επιτρέπουν να συμμετάσχουν με δική τους ευθύνη στον αγώνα και υπό απαραίτητη συνοδεία κηδεμόνα – αθλητή.
Ιατρικός Έλεγχος
Οι αθλητές πρέπει με δική τους πρωτοβουλία να έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε κατάλληλες ιατρικές εξετάσεις, να έχουν εξεταστεί από ιατρό ο οποίος επιτρέπει τη συμμετοχή τους στον αγώνα, μετέχουν δε στον αγώνα με δική τους ευθύνη.
Οι αθλητές δηλώνουν υπεύθυνα ότι αποδέχονται τους όρους συμμετοχής, όπως αυτοί αναφέρονται στην προκήρυξη και επιθυμούν να συμμετάσχουν στον αγώνα.

Τροφοδοσία αθλητών αγώνα 10χλμ
0 χλμ: Νερό
5,0 χλμ: Νερό
7,8 χλμ: Νερό, Χυμός
10 χλμ: Νερό, Χυμός

Τα νερά θα δίνονται σε μπουκάλι.
Ο χυμός σε ποτηράκια.

Χάρτης Διαδρομής 10 χιλιομέτρων

map1

map2

πηγή: runningnews.gr

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)