Search
Close this search box.

Όταν ο αϊνστάιν έβγαζε τη γλώσσα του

einstein

Μήνυμα προς την ανθρωπότητα και την αμερικανική κοινωνία έκρυβε η πόζα του Αϊνστάιν σε μια από τις πιο διάσημες φωτογραφίες του 20ου αιώνα.

Ο Άλμπερτ Άινσταϊν, ένας από τους μεγαλύτερους επιστήμονες όλων των εποχών, ήταν γνωστός πέρα από τα επιστημονικά του επιτεύγματα και για το χιούμορ του.
Η αφιέρωση που είχε γράψει σε μια από τις πιο διάσημες φωτογραφίες του αποδεικνύουν το δεύτερο, καθώς για το πρώτο δεν χωράει φυσικά ουδεμία αμφισβήτηση.
Η φωτογραφία που απεικονίζει τον μεγάλο επιστήμονα να “βγάζει γλώσσα” είχε τραβηχτεί στα 72α γενέθλια του Αϊνστάιν στις 14 Μαρτίου 1951.

Κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο Princeton, ο Άρθουρ Σάσε, φωτογράφος του πρακτορείου UPI, του ζήτησε να χαμογελάσει για μια φωτογραφία.

Ο Αϊνστάιν στήθηκε, ωστόσο δεν μπορούσε να πάρει την πόζα που ήθελε ο Σάσε, ο οποίος του ζητούσε να συνεχίσει να χαμογελά.

Αρκετά κλικ αργότερα, ο πατέρας της Θεωρίας της Σχετικότητας, κουράστηκε και έβγαλε τη γλώσσα του στον φωτογράφο, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία. Μια από τις πιο διάσημες φωτογραφίες του 20ου αιώνα ήταν γεγονός.

πηγή

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)