Search
Close this search box.

Χρυσούλα Μαρούλη Ρεσιτάλ πιάνου το Σάββατο 7/12

7decΤο Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 8:30 μ.μ. το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών παρουσιάζει μια βραδιά ρεσιτάλ πιάνου με την Χρυσούλα Μπαϊρακτάρη-Μαρούλη να εκτελεί έργα σπουδαίων συνθετών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος(ΖΠΑ).
Η Χρυσούλα Μπαϊρακτάρη-Μαρούλη γεννήθηκε στα Γιάννενα, όπου και ξεκίνησε τις σπουδές πάνω στο πιάνο στο Ελληνικό Ωδείο, ενώ συνέχισε στο Παλλάδιο Ωδείο Αθηνών με καθηγητή τον κ. Κωνσταντίνο Κυδωνιάτη στο πιάνο και τον κ. Βασίλη Αρχιτεκτονίδη στα θεωρητικά. Το 1987 πήρε το Πτυχίο Πιάνου με Άριστα και Τιμητική Διάκριση και αργότερα συνέχισε στο Ωδείο Σκαλκώτα Αθηνών με καθηγήτρια την κ. Ναταλία Μηχαηλίδου και πήρε το Δίπλωμα Πιάνου με βαθμό Άριστα. Οι σπουδές της ολοκληρώθηκαν με την απόκτηση του Πτυχίου Αρμονίας με καθηγητή τον κ. Δ. Παππά και το Πτυχίο Αντίστιξης και Δίπλωμα Φούγκας με βαθμό Άριστα και καθηγητή τον κ. Φ. Παπαδόπουλο. Συμμετείχε ως συνοδός πιανίστρια στις σχολές βιολιού και μονωδίας, καθώς και σε απολυτήριες διπλωματικές εξετάσεις της  σχολής βιολιού και πιάνου. Έλαβε μέρος ως συνοδός πιανίστρια του βιολονίστα Τάτση Αποστολίδη σε εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργάνωσε το Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων. Συμμετείχε επίσης σε σεμινάρια διδασκαλίας πιάνου διακεκριμένων καθηγητών στην Ελλάδα και σε εκπαιδευτικά σεμινάρια καθηγητών πιάνου του Μονάχου. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Συλλόγου Φίλων της Μουσικής» στα Ιωάννινα. Εργάζεται  στο Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων ως καθηγήτρια πιάνου, ενώ από το 2003 είναι υπεύθυνη της Σχολής πιάνου. Είναι μέλος του Ελληνικού τμήματος European  Piano Teachers Association (EPTA – ELLAS) και πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Τη βραδιά θα ακουστούν και θα εκτελεσθούν γνωστά έργα των κορυφαίων συνθετών, Λούντβιχ Βαν Μπετόβεν, Φραντς Λίστ και Φρεντερίκ Σοπέν.

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)