Search
Close this search box.

Χρηματοδότηση έως 18 ερευνητικών σχεδίων από Ι.Κ.Υ. και DAAD

ikydavv

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) και η Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD) ανακοινώνει ότι για το έτος 2015 θα χρηματοδοτήσει έως δεκαοκτώ (18) ερευνητικά σχέδια Προθεσμία υποβολής έως 12/9/2014.

Το ΙΚΥ και η Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD), με στόχο την περαιτέρω προώθηση της επιστημονικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας, υλοποιεί από το έτος 2000 το πρόγραμμα ΙΚΥDA. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ομάδες επιστημόνων ή ερευνητών όλων των γνωστικών αντικειμένων, οι οποίοι καλούνται να υλοποιήσουν ένα κοινό ερευνητικό πρόγραμμα με αμοιβαίες ανταλλαγές επισκέψεων. Το συνολικό χρονικό διάστημα χρηματοδότησης -ένα ή δύο έτη- δηλώνεται εξ’ αρχής και εγκρίνεται μαζί με την πρόταση.

Σύμφωνα με την σύμβαση IKY-DAAD, οι αιτήσεις, τόσο από ελληνικής όσο και από γερμανικής πλευράς, εξετάζονται από πιστοποιημένους αξιολογητές. Αρχικά, η διαδικασία αξιολόγησης υλοποιείται στην έδρα του Εθνικού Φορέα και ολοκληρώνεται στο πλαίσιο συνεδρίασης μικτής Ελληνο-γερμανικής Επιτροπής Αξιολόγησης στην Ελλάδα ή στη Γερμανία.

Κατά τη διαδικασία της επιλογής, έμφαση δίνεται στην προώθηση νέων επιστημόνων, στη συμπληρωματικότητα των ερευνητικών προγραμμάτων και στη δυνατότητα επιστημονικής αξιοποίησης των αποτελεσμάτων.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Ι.Κ.Υ. από εδώ.

Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση IKYDA από εδώ.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη από εδώ.

Πληροφορίες:
Δελλή Μαρία (210 3726324, mdell@iky.gr)
Μαμά Γεωργία (210 3726325, gmama@iky.gr)
Καρακατσάνη Άννα (210 3726331, akarakatsani@iky.gr)
Email: foreigners@iky.gr

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)