Search
Close this search box.

Συσκευές για μεγαλύτερη μεταφορά δεδομένων από τη Sony: SmartWatch 3 και SmartEyeglass Attach

H Sony παρουσίασε στo Consumer Electronics Show του Λας Βέγκας νέα προϊόντα της σειράς SmartWear, στην οποία περιλαμβάνονται μια εκδοχή του SmartWatch 3 από ανοξείδωτο ατσάλι, καθώς και νέες συσκευές που φοριούνται συμπεριλαμβανομένου ενός αδιάβροχου σετ ακουστικών με πολλαπλούς αισθητήρες, σχεδιασμένου να παρέχει πληροφορίες άσκησης σε πραγματικό χρόνο.
Το SmartWatch 3 διαθέτει οθόνη 1.6″ 320x320p TFT LCD Transflective έτσι ώστε να υπάρχει ορατότητα ακόμη και στο έντονο φως του ήλιου. Επίσης είναι αδιάβροχο κατά το πρότυπο IP68 ενώ λειτουργεί και ανεξάρτητα από κάποιο Android smartphone, διαθέτοντας δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής, ευφυή τεχνολογία αισθητήρων, και GPS.

439647-sony-smartwatch-3

Το πρότυπο Smart B-Trainer είναι ένα αδιάβροχο σετ ακουστικών με δυνατότητα πολλαπλών αισθητήρων σχεδιασμένο ειδικά για τους δρομείς, ενώ περιλαμβάνει ενσωματωμένη μνήμη καθώς και φωνητική καθοδήγηση και δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής.
Ακόμη, η Sony αποκάλυψε το SmartEyeglass Attach. Το σετ αποτελείται από μια μικροσκοπική οθόνη που εφάπτεται σε συμβατικά γυαλιά και μια κάμερα, τηρώντας έτσι τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη εφαρμογών επαυξημένης πραγματικότητας. Το SmartEyeglass Attach είναι αδιάβροχο και θεωρητικά μπορεί να προσαρμοστεί σε πολλούς τύπους γυαλιών.

attach-2

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)