Search
Close this search box.

Συνελήφθη φοιτητής που μιμήθηκε τον Κρίστιαν Γκρέι και σακάτεψε την σύντροφο του

Στη σύλληψη του φοιτητή Μοχάμεντ Χοσείν προχώρησαν οι αρχές του Σικάγο καθώς ο νεαρός κακοποίησε σεξουαλικά την σύντροφο του.

apoxroseis_tou_

Σύμφωνα με το πόρισμα του εισαγγελέα, ο 19χρονος θέλησε να προβεί σε αναπαράσταση της ταινίας 50 Αποχρώσεις του Γκρι, δίχως όμως την συναίνεση της παρτενέρ του. Το θύμα του Μοχάμαντ Χοσέιν είναι μία συνομήλικη του, η οποία σπουδάζει στην ίδια σχολή. Σύμφωνα με το αρχικό πόρισμα του εισαγγελέα, ο Χοσέιν θέλησε να κάνει μια αναπαράσταση του σεναρίου της ταινίας.

Ο 19χρονος φοιτητής φέρεται να προσκλήθηκε από τη νεαρή γυναίκα στο δωμάτιό της. Σε καμία περίπτωση, όμως, εκείνη δεν μπορούσε να φανταστεί την κατάληξη που θα είχε η συγκεκριμένη ιστορία. Η 19χρονη κοπέλα βρέθηκε δεμένη, γυμνή και με εμφανή τα σημάδια βίας στο κορμί της.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, το θύμα συναίνεσε στην επίσκεψη του Χοσέιν στο δωμάτιό της, αλλά η κακοποίηση που δέχτηκε δεν είχε τη σύμφωνη γνώμη της. Στην ομολογία της υποστήριξε ότι έβγαλε όλα τα ρούχα της, εκτός από το εσώρουχό της, πριν βρεθεί δεμένη χειροπόδαρα από τον Χοσέιν. Ο 19χρονος φοιτητής φαίνεται να αφαίρεσε τα εσώρουχα της κοπέλας και με τη δερμάτινη ζώνη του, άρχισε να τη χτυπάει. Στην ουσία τη μαστίγωνε.

foititis-

Ο Χοσέιν συνελήφθη με την κατηγορία του κακουργήματος, ενώ η εγγύηση που όρισε το δικαστήριο ανέρχεται στα 500 χιλιάδες δολάρια. Σύμφωνα με το ιατρικό πόρισμα, το θύμα υπέστη μεγαλύτερη κακοποίηση απ’ ότι η πρωταγωνίστρια της ταινίας 50 αποχρώσεις του γκρι, ενώ το μαρτύριό της τελείωσε, όταν στο δωμάτιο μπήκε η συγκάτοικός της και κάλεσε σε βοήθεια

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)