Search
Close this search box.

Συνελήφθη γυναίκα που αυνανιζόταν σε προβολή της ταινίας «50 αποχρώσεις του γκρι»

274da0858cfef8a4aea36fceeb569c2f_XL

Μπορεί αρκετοί να βρήκαν το «50 Shades of Grey» αδιάφορο και βαρετό σε σχέση με τον ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω του, ωσόσο, αυτό φαίνεται πως δεν πτόησε μια γυναίκα από τη Σιναλόα του Μεξικό, η οποία πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να αυνανίζεται μέσα σε κατάμεστη κινηματογραφική αίθουσα, την ώρα της προβολής της ταινίας.

Σύμφωνα με την La Verdad, η 33χρονη είχε καταφέρει να εξασφαλίσει μια θέση στην δωδέκατή σειρά, γεγονός που υποδηλώνει ότι δεν είχε σκοπό να προβή σ’ αυτή την πράξη, αλλά παρασύρθηκε από το έργο. Θεατές που βρίσκονταν στην αίθουσα ενημέρωσαν τους υπαλλήλους του κινηματογράφου, οι οποίοι έσπευσαν να ειδοποιήσουν την άμεση δράση. Οι αστυνομικοί κατέφθασαν γρήγορα και αφού της πέρασαν χειροπέδες, την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Αυτό δεν είναι το μόνο παράξενο περιστατικό που έχει λάβει χώρα σε προβολή του «50 Shades of Grey». Πρόσφατα, μια προβολή στη Γλασκώβη είχε διακοπεί καθώς ένας άντρας δέχτηκε επίθεση από ομάδα γυναικών επειδή τους ζήτησε να κάνουν ησυχία. Πέραν των λεκτικών επιθέσεων σε βάρος του, όμως, κατέληξαν να τον “ξυλοφορτώσουν” ομαδικά πριν καν η μεγάλη οθόνη αναγράψει “The End”.

 

Πηγή

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)