Search
Close this search box.

Σεμινάριο Θεατρικών Κωμικών Αυτοσχεδιασμών – Improv

seminario-improv
Σεμινάριο Θεατρικών Κωμικών Αυτοσχεδιασμών – Improv
Τρίτη 20|9|2016 17.00-21.00 συμμετοχή 15 ευρώ
τηλέφωνο για τις συμμετοχές 2651068550

Γνωριμία με το Improv
Το Improv είναι μια μορφή θεάτρου που βασίζεται στον αυτοσχεδιασμό. Η πλοκή, οι χαρακτήρες και η δράση δημιουργούνται ζωντανά στην στιγμή με πλήρη απουσία προκαθορισμένου κειμένου. Σε κάθε παράσταση και σε κάθε πρόβα, γεννιούνται ιστορίες που δεν έχουν παιχτεί ποτέ ξανά στο παρελθόν και δεν θα παιχτούν ποτέ στο μέλλον.
Είναι μια δραστηριότητα που δεν απαιτεί καμία θεατρική εμπειρία και εξασκείται από χιλιάδες ανθρώπους στο κόσμο με παραστάσεις, σε σχολεία, θεατρικές σχολές, τμήματα καλών τεχνών, τμήματα εκμάθησης για ερασιτέχνες ή επαγγελματίες με σκοπό την ψυχαγωγία αλλά και την βελτίωση του χαρακτήρα.

Δημιουργήθηκε στον Καναδά την δεκαετία την δεκαετία του 70 και από τότε έχει εξαπλωθεί σε όλες τις χώρες. Πλέον διοργανώνονται διεθνή φεστιβάλ, σεμινάρια, παραστάσεις, διαγωνιστικές διοργανώσεις καθώς και τηλεοπτικές εκπομπές.

Τα τμήματα που σχηματίζονται, έχουν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα την δυνατότητα να δημιουργήσουν ομάδες παραστάσεων και να παρουσιάζουν την δουλειά τους σε θέατρα ή μαγαζιά. Στο πρώτο σεμινάριο γνωριμίας θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε αυτήν την τέχνη και να
γελάσετε με την ψυχή σας.

Διδάσκων: Παναγιώτης Κούδας

Ο Παναγιώτης Κούδας ασχολείται με το improv από το «Improv» από το 2011. Είναι από τους πρώτους που δίδαξαν το είδος στην Β. Ελλάδα. Διδάσκει Improv σε τακτικά τμήματα και μέσω σεμιναρίων σε Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη. Έχει δημιουργήσει ομάδες παραστάσεων από τα τμήματα του που παίζουν τακτικά στην Β. Ελλάδα αλλά και σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη.

Διοργάνωσε το πρώτο summercamp εκμάθησης improv στην Σαμοθράκη το 2014. με τον Στέλιο Ανατολίτη. Είναι μέλος της ομάδας αυτοσχεδιασμού Improv “ΦΕΛΙΖΟΛ”, που είναι η μοναδική ομάδα που παρουσιάζει το θεατρικό αυτό είδος στην Θεσσαλονίκη, με εμφανίσεις σε διάφορα θέατρα της πόλης και συμμετοχές φεστιβάλ.

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)