Search
Close this search box.

Προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στην Κανονιστική Συμμόρφωση από το Πανεπιστήμιο Αθηνών

kapodistriako

Tο Κέντρο Μελετών και Εκπαίδευσης Χρηματοοικονομικής (ΚΕΜΕΧ) και το Εργαστήριο Επενδυτικών Εφαρμογών (ΕΠΕΦΑ) του Τομέα Οικονομικής των Επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομικής, του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, υλοποιούν προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στην Κανονιστική Συμμόρφωση και στους συναφείς της τομείς, επιδιώκοντας να προσφέρουν συνεχή εκπαίδευση στα στελέχη της αγοράς. Οι δύο φορείς έχουν σημαντική και πολυετή εμπειρία στην υλοποίηση εφαρμοσμένων εκπαιδευτικών και ερευνητικών δράσεων.

Η εκπαιδευτική διαδικασία πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, στην οποία αποκτά πρόσβαση κάθε συμμετέχων μέσω προσωπικού κωδικού που παρέχεται μετά την επιτυχή εγγραφή στο Πρόγραμμα. Η είσοδος στην ηλεκτρονική πλατφόρμα μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, με μόνη προϋπόθεση την κατοχή ηλεκτρονικού υπολογιστή και την πρόσβαση στο διαδίκτυο. Σημειώνεται ότι οι γνώσεις που απαιτούνται για την πλοήγηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι βασικού επιπέδου.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα στην “Κανονιστική Συμμόρφωση στο Χρηματοοικονομικό Σύστημα” είναι από 17 Μαρτίου 2014 μέχρι 25 Απριλίου 2014. Το πρόγραμμα ξεκινά στις 5 Μαΐου 2014 και διαρκεί μέχρι τις 22 Ιουνίου 2014.

Αντίστοιχα, για το πρόγραμμα “Ξέπλυμα Χρήματος και Χρηματοδότηση της Τρομοκρατίας” η περίοδος υποβολής αιτήσεων λήγει στις 27 Μαρτίου 2014 (ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ!). Το πρόγραμμα ξεκινά στις 31 Μαρτίου 2014 και λήγει στις 18 Μαΐου 2014.

Η χορήγηση του Πιστοποιητικών και για τα δύο προγράμματα πραγματοποιείται, σε περίπτωση που ο εκπαιδευόμενος λάβει σε κάθε εκπαιδευτική ενότητα του προγράμματος βαθμό μεγαλύτερο ή ίσο του 50%.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνετε την αίτηση συμμετοχής, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος του Πανεπιστημίου Αθηνών από εδώ.

πηγή: http://www.compliance.econ.uoa.gr

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)