Search
Close this search box.

“ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”

Το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού (ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.) οργανώνει βραδιά μουσικής κι αφήγησης παραμυθιών από όλο τον κόσμο που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 με τίτλο “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”.

paramythia_kai_mousikes

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι αλλοδαποί σπουδαστές του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών και του Χειμερινού Προγράμματος του Κέντρου, επαγγελματίες αφηγητές και μουσικοί σε μια βραδιά ψυχαγωγίας για όλους.
Στόχος της εκδήλωσης είναι να γνωστοποιηθεί το έργο του Κέντρου και να έρθουν σε επικοινωνία οι φοιτητές του με την πολιτιστική ζωή της πόλης. Θεωρούμε σημαντική αυτή την πρώτη παρουσία του Κέντρου Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας & Πολιτισμού εκτός των πυλών του Πανεπιστημίου, καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και να ακούσουμε παραδόσεις άγνωστες στην ελληνική κοινωνία αλλά και να παρουσιάσουμε την ελληνική μας παράδοση με ήχους και ακούσματα σε ξένους φοιτητές αλλά και σε λάτρεις της ελληνικής αφηγηματικής τέχνης και μουσικής.

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό και η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7.00 μ.μ., στον Πολιτιστικό Πολυχωρό «Δημ. Χατζής» (Παλιά Σφαγεία).

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)