Search
Close this search box.

Ο Gus G μαζί με τον Mats Leven live στα Γιάννενα

Ο  Gus G μαζί με τον Mats Leven θα παρουσιάσουν ένα ακουστικό show

Ένας από τους μεγαλύτερους σύγχρονους κιθαρίστες του ροκ, ο Gus G θα επισκεφθεί τα Γιάννενα για ένα ακουστικό live στην Ίριδα (Πυρσινέλλα 10) μαζί με τον Mats Leven, από τους πιο σημαντικούς τραγουδιστές του heavy metal σήμερα.

Οι δύο μουσικοί θα παρουσιάζουν ένα ακουστικό show για πρώτη φόρα στην καριέρα τους. Επιφυλάσσουν ένα γεμάτο πρόγραμμα από την προσωπική δουλειά του Gus G αλλά και τραγούδια από Firewind, Ozzy, Black Sabbath και άλλους. Ο Gus G, ο Κώστας Καραμητρούδης, είναι ο κιθαρίστας του μεγάλου Ozzy Osbourne. Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, έφυγε μικρός για τις ΗΠΑ όπου έμελλε να δημιουργήσει μερικά από τα πιο ελπιδοφόρα μουσικά projects, όπως οι Firewind. Συνεργάστηκε με μπάντες όπως οι Arch Enemy, οι Mystic Prophecy, οι Nightrage, οι Dream Evil. Ο Gus G είναι ένας κιθαρίστας που δεν αρκείται μόνο στην εκτελεστική δεινότητα, αλλά επιβάλλει το μουσικό του στυλ. Οι δε Firewind είναι το πιο επιτυχημένο διεθνώς ελληνικό metal συγκρότημα με LP’s όπως το Forged by Fire, το Premonition, το Few against many κ.α.

Ο Mats Leven, έχει συνδέσει το όνομά του με μια σειρά μεγάλες μπάντες του doom metal, από τους απόλυτους ηγέτες, τα τελευταία 30 χρόνια, Candlemass μέχρι τους πιο progressive Krux, αλλά και τους Therion, τον Yngwie Malmsteen και τους Apocalyptica. Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται με τον Gus G, μιας και έχουν συνεργαστεί τόσο στους Firewind, όσο και στο προσωπικό άλμπουμ του έλληνα κιθαρίστα. Τη συναυλία θα ανοίξει η teachers band του Modern Music School Ioannina (Ναπ. Ζέρβα 65). Οι καθηγητές του ωδείου θα παίξουν hard rock και heavy metal κομμάτια, «προθερμαίνοντας» το κοινό για τους Gus G/Mats Leven. Η μπάντα αποτελείται από τους Μπάμπη Σαγανά (κιθάρα), Μιχάλη Ποτσίκα (φωνή) και τον Γιώργο Αλεξάκη (κιθάρα). Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ. Η προπώληση γίνεται στα εξής σημεία: Irida rock bar, Πυρσινέλλα 10, Manthos optical, Αβέρωφ 16, Modern Music School Ioannina, Ναπ. Ζέρβα 65.

gus

πηγή

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)