Search
Close this search box.

Θερινό Πανεπιστήμιο Άνδρος 2015

therino-panepisthmio-ioannina

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και η Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων πρόσφατα ανακοίνωσαν τη διοργάνωση Θερινού Πανεπιστημίου με τίτλο «Η Ελλάδα σήμερα: Γλώσσα, Πολιτισμός και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας». Η θερινή ακαδημαϊκή δράση θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2015 στο νησί της Άνδρου και συγκεκριμένα από 5 έως και 12 Ιουλίου και από 12 έως 19 Ιουλίου. Το έργο υπάγεται στην Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Οι θεματικές που θα καλύψει το Θερινό Πανεπιστήμιο θα είναι: Η Ελληνική Γλώσσα, Ο Ελληνικός Πολιτισμός, Ελληνικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και Πολιτική, Ελληνική Ιστορία, Ελληνική Ποίηση και Φιλοσοφία. Πρόκειται για επιστημονικά πεδία με εξαιρετικό ενδιαφέρον που ταξιδεύουν την χώρα μας στο εξωτερικό και συγκεντρώνουν την τεράστια προσοχή Ελλήνων και ξενων φοιτητών, ερευνητών και διανοουμένων

Το κόστος συμμετοχής για τους αποφοίτους και τους επαγγελματίες, ορίζεται σε 350 ευρώ, για εγγραφές μέχρι 15/3/2015, και σε 425 ευρώ, για εγγραφές μέχρι 30/4/2015.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος και υποβολή βιογραφικών οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με την ακαδημαϊκή υπεύθυνη του προγράμματος κ. Νικολέττα Τσιτσανούδη – Μαλλίδη, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, nitsi@cc.uoi.gr.

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)