Search
Close this search box.

Εργαστήρια Βιογραφικού Σημειώματος για Πρακτική Άσκηση

biografiko simioma

Το Γραφείο Διασύνδεσης της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ), υποστηρίζοντας τους φοιτητές που σκοπεύουν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης, θα πραγματοποιήσει εργαστήρια βιογραφικού σημειώματος και συνοδευτικής επιστολής ειδικά για τους φοιτητές των τμημάτων των οποίων η πρόσκληση απαιτεί την κατάθεση βιογραφικού σημειώματος ή/και συνοδευτικής επιστολής μαζί με την αίτηση πρακτικής άσκησης.
Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 28 Μαρτίου, τη Δευτέρα 31 Μαρτίου και την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014 κατά τις ώρες 11:00 με 13:00, στην Αίθουσα Σεμιναρίων της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Μεταβατικό κτίριο, δεξιά πλαϊνή είσοδος, 1ος όροφος, πάνω από το Γραφείο Διασύνδεσης και το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης). Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν ένα από τα παραπάνω εργαστήρια.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης (2651007478, gpa_students@uoi.gr, κ. Σεραφείμ Παπάς)

*Δεν απαιτείται η δήλωση συμμετοχής.

Πηγή:  gpa.uoi.gr

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)