Search
Close this search box.

Δωρεάν εισιτήρια δίνει η Aegean Airlines σε 500 φοιτητές

aeroplano

Πρόγραμμα δωρεάν μετακινήσεων φοιτητών, παρουσία του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου και του υπουργού υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοίδη, παρουσίασε η Aegean Airlines.Το πρόγραμμα των δωρεάν μετακινήσεων με τίτλο «Κοντά στους νέους» τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας και αφορά 500 φοιτητές που έχουν εισαχθεί στα ΑΕΙ το έτος 2013 και θα εισαχθούν το 2014 και φοιτούν σε άλλη πόλη, από αυτήν που διαμένουν οι γονείς τους.Στους δικαιούχους θα προσφερθούν οκτώ εισιτήρια, σε κάθε έτος των σπουδών τους. Δικαίωμα αίτησης έχουν όλοι οι φοιτητές των ΑΕΙ. Η επιλογή, ωστόσο, θα γίνει με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια. Οι 200 από τους 500 φοιτητές θα έχουν καταγωγή από τα νησιά των άγονων γραμμών.Οι υπόλοιποι 300 θα προέρχονται από την υπόλοιπη Ελλάδα και,εκτός από την κοινωνικοοικονομική τους κατάσταση, θα λαμβάνεται υπόψη και η βαθμολογία εισαγωγής στο πανεπιστήμιο.«Υπολογίζουμε ότι το όφελος ανά οικογένεια θα είναι 2.500 ευρώ» τόνισε ο αντιπρόεδρος του αερομεταφορέα, Ευτύχιος Βασιλάκης.Ο ίδιος σημείωσε ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι από την 1η έως τις 15 Απριλίου, ενώ τα ονόματα των δικαιούχων θα ανακοινωθούν στις 2 Μαΐου.
Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν όλοι οι πρωτοετείς φοιτητές, που έχουν εισαχθεί μέσω του συστήματος Πανελλαδικών Εξετάσεων,σε Σχολή Ιδρύματος Πανεπιστημιακού Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΑΕΙ) που  βρίσκεται  μακριά από τον τόπο διαμονής τους, σε προορισμό που καλύπτουν μέσω του δικτύου τους η Aegean και η Olympic Air.
Aπό τους πρωτοετείς φοιτητές των εκπαιδευτικών ετών 2013/14 κ 2014/15 που θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα, θα προκύψουν 500 δικαιούχοι,200 φοιτητές από τα νησιά των άγονων γραμμών,300 φοιτητές από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Πηγή: foititikanea.gr

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)