Search
Close this search box.

«Γνωρίστε τον κόσμο του Mentoring» (14/06/2013)

afisa_mentoring_5_6

Ακολουθεί η σχετική πρόσκληση από τη Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ), το Γραφείο Διασύνδεσης και τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Π.Ι.) :

Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας, το Γραφείο Διασύνδεσης και η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σας προσκαλούν στην εκδήλωση “Γνωρίστε τον κόσμο του Mentoring”, στις 14 Ιουνίου 2013, ώρα 6.00μμ , στην Αίθουσα Συγκλήτου (Κτίριο Διοίκησης-Μεταβατικό-2ος όροφος) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια ολοκλήρωσης του 1ου κύκλου του Προγράμματος Mentoring του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στόχος της εκδήλωσης είναι ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού για τη χρησιμότητα του Mentoring στην υποστήριξη των νέων ανθρώπων στο σχεδιασμό της σταδιοδρομίας τους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι εμπειρίες των πρώτων Μεντόρων και Συμβουλευόμενων φοιτητών που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα και θα πραγματοποιηθεί Βιωματικό Εργαστήριο εκπαίδευσης του κοινού σε δεξιότητες Mentoring.

Η συμμετοχή σας θα συμβάλλει στη διάχυση της φιλοσοφίας του Mentoring και των οφελών που προκύπτουν από την εφαρμογή του, καθώς και στην προσέλκυση νέων Μεντόρων για την πραγματοποίηση του δεύτερου κύκλου του Προγράμματος που θα ξεκινήσει να υλοποιείται το Σεπτέμβριο του 2013. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

πηγή: dasta.uoi.gr

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)