Search
Close this search box.

Βιντεοσκόπηση μέσω “έξυπνης” λάμπας

sengled-snap

To Ιντερνετ των Πραγμάτων κατακτά το οικιακό περιβάλλον και εξαρτήματα αρχίζουν να μιλάνε μεταξύ τους, υπακούοντας στις εντολές μας μέσω εφαρμογών σε smartphones, tablets ή υπολογιστές και σύντομα σε έξυπνα ρολόγια.

Οι λαμπτήρες είναι ένα από τα πρώτα ηλεκτρικά εξαρτήματα που απέκτησαν έξυπνες λειτουργίες. Ηδη στην αγορά υπάρχουν λάμπες που συνδέονται μέσω WiFi και μπορούν να ελεγχθούν από φορητές συσκευές.

Πρόσφατα η κινεζική Sengled παρουσίασε μια λάμπα η οποία ενσωματώνει κάμερα, μικρόφωνο και ηχείο, έχει αισθητήρα κίνησης και υποστηρίζει λειτουργία αναγνώρισης προσώπου.

Ετσι, μπορεί να ανιχνεύσει κάποιον απρόσκλητο επισκέπτη, καταγράφοντας τις κινήσεις του στον χώρο ενώ είναι απίθανο κάποιος μη υποψιασμένος να αντιληφθεί ότι μια λάμπα κρύβει και κάμερα με όλες τις σχετικές λειτουργίες.

Η σειρά έξυπνων-διασυνδεδεμένων LED λαμπτήρων της κινεζικής εταιρείας περιλαμβάνει προϊόντα που ενσωματώνουν Bluetooth ηχεία και λειτουργούν ως WiFi αναμεταδότες, επεκτείνοντας την εμβέλεια του ασύρματου δικτύου. Ολες ακολουθούν τις εντολές μας μέσω εφαρμογής για smartphone καθώς και tablet, σε Android και επίσης iOS περιβάλλον.

Ο λαμπτήρας Snap, με την κάμερα και τη δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου, θα βγει στην αμερικανική αγορά στα 199 δολάρια.

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)