Search
Close this search box.

Έναρξη λειτουργίας Εργαστηρίου Εκμάθησης & Έρευνας Ξένων Γλωσσών

Σας ενημερώνουμε πως από τη Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015, λειτουργεί στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Εργαστήριο Εκμάθησης & Έρευνας Ξένων Γλωσσών, που βρίσκεται στο Ισόγειο του Κτιρίου της Κεντρικής Βιβλιοθήκης (Αίθ. 213-214).

Panepisthmio-Iwanninwn-600x281

Το Εργαστήριο απευθύνεται σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας (φοιτητές, διοικητικό προσωπικό, μέλη ΔΕΠ, ΕΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ) και έχει στόχο να βοηθήσει τους χρήστες να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στις ξένες γλώσσες. Στην παρούσα φάση υποστηρίζεται η εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας, ενώ στο μέλλον ευελπιστούμε να προστεθούν και άλλες ξένες γλώσσες.

Πέρα από το έντυπο υλικό, το Εργαστήριο διαθέτει πρόσβαση σε ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας, η οποία είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες. Η πλατφόρμα διαθέτει όλα τα επίπεδα εκμάθησης (από Αρχάριοι έως και Προχωρημένοι), πλήθος διαδραστικών ασκήσεων και χωρίζεται σε 2 βασικές ενότητες: Αγγλικά για Καθημερινή Χρήση & Αγγλικά για Επαγγελματική Χρήση.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να επισκέπτονται το Εργαστήριο κατά τις ώρες και μέρες που αναφέρονται παρακάτω. Στο Εργαστήριο υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό που καθοδηγεί τους χρήστες στην πλοήγηση της συγκεκριμένης πλατφόρμας, ενώ τα μέλη Ε.Ε.Π. Αγγλικής Γλώσσας είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουμε με ζητήματα γλωσσική εκμάθησης.

Όσοι επιθυμούν να κάνουν κράτηση για χρήση υπολογιστή σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα, μπορούν να το κάνουν είτε ηλεκτρονικά (σον ακόλουθο σύνδεσμο http://doodle.com/32pckcz4af52qa9i ) είτε τηλεφωνικά, (στο 26510 05009).

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως και Πέμπτη, 14.00-17.00
[Σύντομα θα διευρυνθεί το ωράριο].

Σας περιμένουμε στο Εργαστήριό μας!

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Εργαστήριο Εκμάθησης & Έρευνας Ξένων Γλωσσών

Σχετικό Αρχείο: http://www.uoi.gr/files/news/attachments/7062.pdf

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)