Το πιο τρομακτικό διαδραστικό παιχνίδι με λίστα αναμονής 24.000 ατόμων!

img1

Υπάρχει λίστα αναμονής 24.000 ατόμων που θέλουν να επισκεφτούν το στοιχειωμένο σπίτι

Το McKamey Manor, στο Σαν Αντόνιο στη Καλιφόρνια μπορεί να φιλοξενήσει μόνο δύο επισκέπτες τη φορά, με τους υποψηφίους να ελέγχονται πρώτα από τον ιδρυτή, Russ McKamey… Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει ολοκληρώσει τη ξενάγηση του σπιτιού…

Αν ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες που συνοδεύουν το κείμενο, τότε θα καταλάβετε πως πρόκειται για ένα από το πιο στοιχειωμένα σπίτια στον κόσμο-αυτό πιστεύεται άλλωστε- με μια λίστα αναμονής από περισσότερα από 24.000 άτομα.

img2

Μια πραγματικά διαδραστική εμπειρία που οι τρομαγμένοι επισκέπτες του, αναφέρουν ότι είναι σαν να λαμβάνουν μέρος σε πραγματική ταινία τρόμου: η όλη ξενάγηση κινηματογραφείται, το θέμα αλλάζει κάθε χρόνο και οι συμμετέχοντες είναι δεμένοι, βάζουν τα κεφάλια τους μέσα σε κλουβιά με φίδια, τρώνε χαλασμένα αυγά και φιμώνονται.

Η ανατριχιαστική αυτή εμπειρία είναι δωρεάν και προέκυψε από μια ιδέα του McKamey πριν από 14 χρόνια. Ο ίδιος, μεγάλος θαυμαστής των ταινιών τρόμου όπως ο δολοφόνος με το πριόνι και Ψυχώ, λέει ότι η εμπειρία κάνει μεγάλους άνδρες να κλαίνε – ενώ κάθε επισκέπτης πρέπει να υπογράψει μια αίτηση πριν προχωρήσει στο στοιχειωμένο στέκι.

img3
img1

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)