Ταξιδεύεις όπου θες με οικονομική διαμονή

take-your-place

Υπάρχει τρόπος να ταξιδέψεις όπου θέλεις χωρίς να πληρώσεις μια περιουσία για διαμονή και να μείνεις στα ωραιότερα διαμερίσματα του κόσμου…αλλά και να αποκτήσεις ένα επιπλέον εισόδημα νοικιάζοντας το δικό σου.

Eίναι ο νέος τρόπος για να αποκτήσεις ένα έξτρα εισόδημα νοικιάζοντας απευθείας σε ταξιδιώτες το διαμέρισμα, το σπίτι, ή το εξοχικό σου αλλά και για να ταξιδεύσεις ανά τον κόσμο, εύκολα άνετα και οικονομικά, νοιώθοντας σαν στο σπίτι σου, όπου και να είσαι, αποφεύγοντας τις υπέρογκες χρεώσεις των ξενοδοχείων την ίδια στιγμή που βιώνεις την ατμόσφαιρα του προορισμού σου σαν να είσαι μόνιμος κάτοικος εκεί. Η ΤravelStaytion είναι η εταιρία που θα σε βοηθήσει να δεις το διαμέρισμα, το εξοχικό σου η μία βίλα από διαφορετική οπτική αλλά και να βιώσεις μια ποιοτική εμπειρία διαμονής νοιώθοντας σαν στο σπίτι σου, όποιο προορισμό και αν επισκεφθείς Αποτελεί μια καινοτόμα πλατφόρμα που καλύπτει την έντονη πλέον ανάγκη για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση ενός ακινήτου σε συνδυασμό με την ευρύτερη τάση του τουριστικού κοινού να μειώσει τον προϋπολογισμό που απαιτείται για μία οικονομική διαμονή.

Ο καθένας μπορεί να εγγραφεί και να καταχωρήσει το χώρο του εύκολα, γρήγορα και κυρίως δωρεάν, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να περιηγηθεί και να επιλέξει το ιδανικό μέρος για την διαμονή του ανάμεσα σε χιλιάδες καταχωρήσεις σε όλη την Ευρώπη. Τα πλεονεκτήματα δεν σταματούν εδώ. Οι οικοδεσπότες επικοινωνούν απευθείας με τον ενδιαφερόμενο ταξιδιώτη μέσω της εύχρηστης πλατφόρμας, κατατοπίζοντας τον τόσο για το διαμέρισμα που επιθυμεί να ενοικιάσει, όσο και για τα πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής αλλά και του προορισμού που επισκέπτονται.

Η διαπροσωπική σχέση που δημιουργείται πριν την πραγματοποίηση του ταξιδιού είναι αυτή που κάνει τους ταξιδιώτες να νοιώσουν οικεία στην γειτονία που θα επιλέξουν να μείνουν αλλά και να αποφύγουν τον τουριστικό συνωστισμό!

Η συναλλαγή μέσω της πλατφόρμας του ΤravelStaytion απλοποιεί την όλη διαδικασία καθώς και οι δύο πλευρές διασφαλίζονται σε ένα προστατευμένo online περιβάλλον.

Η ιδέα για τη δημιουργία του ΤravelStaytion προήλθε από την προσωπική προσπάθεια του ιδρυτή της εταιρίας να δεi την αισιόδοξη οπτική των αρνητικών προσήμων που έμπαιναν μπροστά από όλους τους εμπορικούς κλάδους της Ελλάδας λόγω κρίσης. Ύστερα από τη μεγάλη δυσκολία που αντιμετώπιζαν ιδιοκτήτες ακινήτων να πληρώσουν φόρους και δάνεια και με τις αξίες και τα ενοίκια να μειώνονται, η δημιουργία μιας νέας διεξόδου αξιοποίησης ήταν αναγκαία. Η άσχημη αυτή κατάσταση σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η μόνη ελπιδοφόρα αγορά είναι αυτή του τουρισμού, γέννησε αυτή την καινοτόμα και συνδυαστική ιδέα. Οι πρώτες δοκιμές πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο, μιας και η εταιρία έχει ιδρυθεί εκεί απο τον Έλληνα ιδιοκτήτη της. Η ζήτηση διαμερισμάτων στο κεντρικό Λονδίνο για την κάλυψη τουριστικών αναγκών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ήταν πολύ παραπάνω του αναμενόμενου. Η επόμενη ακριβώς ερώτηση ήταν “γιατί όχι και στην Ελλάδα”.

Η αναγνώριση της προσπάθειας, έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα νέων που δημιούργησε το ΤravelStaytion όχι μόνο να πραγματοποιήσουν το όραμά τους αλλά και να γιορτάζουν σε σύντομο χρονικό διάστημα την εγγραφή εκατοντάδων μελών και κρατήσεων. Την επιτυχία τους αναγνώρισε άλλωστε και η Guardian που επεσήμανε και επαίνεσε σε άρθρο της την επιχειρηματική δραστηριότητα της TravelStaytion…

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)