Search
Close this search box.

Πως θα σε συγχωρέσει το κάθε ζώδιο; Δες πώς να του ζητήσεις συγγνώμη!

Τρόποι για να ζητήσεις τη συγνώμη του ανάλογα με το ζώδιό του

sorry

Στις σχέσεις όλοι κάνουμε λάθη, μικρά κι ασήμαντα ή μεγαλύτερα και πιο σοβαρά που μετά μετανιώνουμε και θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη. Ορισμένες φορές είναι αρκετά δύσκολο και δεν ξέρουμε τον τρόπο ίσως γιατί μπλοκάρουμε από το φόβο ότι ο καλός ή η καλή μας δε θα μας συγχωρέσει κι έτσι η σχέση θα τερματιστεί.

Αν έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο από δική σου αιτία, παρακάτω θα βρεις πως ο καλός σου, ανάλογα με το ζώδιό του, θα εκφράσει το θυμό του αλλά και αν τελικά θα σου δώσει τη συγχώρεσή του ή όχι. Αρκεί να μην ξεχνάς τη γνωστή λαϊκή ρήση: «Από τότε που βγήκε η συγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο»! Μην επαναλαμβάνεις λοιπόν τα ίδια σφάλματα γιατί από ένα σημείο και μετά, ό, τι ζώδιο και να είναι, θα βαρεθεί να σε συγχωρεί, όπως επίσης να θυμάσαι ότι υπάρχουν και κάποια που είναι ασυγχώρητα κι όσο και να παρακαλάς δεν θα τον ξανακερδίσεις.

Κριός

Ο Κριός προσβάλλεται εύκολα, αλλά επίσης εύκολα συγχωρεί. Το δύσκολο είναι να αντέξεις γιατί θα υπάρξουν λίγες μέρες όπου δε θα σου μιλάει καθόλου. Η παγωμένη σιωπή και η αδίστακτη διακοπή κάθε επαφής είναι χαρακτηριστικό αυτού του ζωδίου κι όταν θυμώσει, θα σε κάνει να νιώσεις ότι δε θέλει να τον ξαναπλησιάσεις ποτέ. Όμως, πάνω απ’ όλα ο Κριός εκτιμά την ειλικρίνεια και την ευθύτητα. Δείξε του ότι είσαι πραγματικά συντετριμμένη και ζήτα του ευθέως συγνώμη, βεβαιώνοντάς τον ότι αντιλαμβάνεσαι πλήρως πως έχει δίκιο που εκνευρίστηκε και ότι δε θα ξαναγίνει.

Ταύρος

Αυτό το ζώδιο όσο ήρεμο κι αν δείχνει, συχνά μέσα του το διασκεδάζει αφάνταστα να τσακώνεται γι’ αυτό μπορεί εσένα να σου φανεί ότι ήρθε το τέλος του κόσμου, δηλαδή της σχέσης σας, στην ουσία όμως για τον Ταύρο είναι μια σταγόνα στον ωκεανό. Φυσικά άμα θυμώσει θα γίνει πολύ κακός, σχεδόν θα ανοίξει πόλεμο μαζί σου, αλλά μετά γι’ αυτόν θα είναι σαν να μη συνέβη ποτέ. Ο καλύτερος τρόπος για να του ζητήσεις συγνώμη είναι να του στείλεις ένα δωράκι συναισθηματικής αξίας, σοκολατάκια ή ένα καλό μπουκάλι κρασί για να του θυμίσεις τον έρωτά σας. Αν και συνήθως έρχεται μόνος του πίσω μετά από κάποιες μέρες, ακόμα κι αν ξέρει ότι φταις εσύ γι’ αυτή την κατάσταση.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι συνήθως πολύ επιεικής ίσως γιατί κι ο ίδιος κάνει αρκετά λάθη, οπότε δεν τον παίρνει να είναι αυστηρός στους άλλους. Εντούτοις αν πραγματικά τον θυμώσεις, θα ακούσεις τόσα από το στόμα του που θα εύχεσαι να ήσουν κουφή. Πραγματικά η γλώσσα του θα σε τσακίσει και δε θα ξέρεις που να πας να κρυφτείς. Παρ’ όλα αυτά τις περισσότερες των περιπτώσεων δεν εννοεί αυτά που λέει, απλά θέλει να σε νικήσει στη λεκτική διαμάχη. Συνήθως όταν αγαπά, συγχωρεί εύκολα, οπότε αν του στείλεις ένα δωράκι και μετά τον πάρεις τηλέφωνο και του πεις «Μου λείπεις και λυπάμαι πολύ για ό, τι έγινε» είναι περισσότερο από πιθανό να σε συγχωρήσει αμέσως.

Καρκίνος

Ευαίσθητος, ευαίσθητος ο Καρκίνος αλλά έχει μια δόση μνησικακίας. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική λοιπόν και να μην τον θίξεις ή τον υποτιμήσεις, επειδή όσο κι αν δεν του φαίνεται θα πάρει το αίμα του πίσω. Μπορεί κάλλιστα να σε υπονομεύσει σε φίλους και γνωστούς και να σε αποδυναμώσει αν βρεθείς απέναντί του ή κάνεις κάτι που θα τον εκνευρίσει τελείως. Αν θέλεις να αποκαταστήσεις τη σχέση σας, δοκίμασε ένα σχετικά ακριβό δώρο, συνοδευόμενο από μια επιστολή ειλικρινούς μετάνοιας. Μετά από μια – δυο μέρες στείλε του λουλούδια και κάνε του ένα τηλεφώνημα. Ωστόσο, μην εκπλαγείς, αν όλα αυτά δεν λειτουργήσουν αμέσως, αφού πιθανόν να χρειαστεί και μήνας μέχρι ο Κάβουράς σου να σε συγχωρήσει τελείως αλλά να είσαι σίγουρη ότι δε θα το ξεχάσει ποτέ και που και που θα στο χτυπάει.

Λέων

Συνήθως ο Λέοντας δεν παίρνει τους καβγάδες πολύ στα σοβαρά γι’ αυτό μπορεί πραγματικά να εκπλαγεί όταν το πράγμα παρατραβήξει και κάποιος από τους δύο πληγωθεί. Τείνει να απομακρύνεται και να μην συζητά το πρόβλημα, επειδή προσβάλλεται πολύ εύκολα. Αν, δε, φταίει, μην περιμένεις συγγνώμη από αυτό το εγωιστικό και πολύ περήφανο ζώδιο. Τώρα αν είχατε μια σύγκρουση και ευθύνεσαι εσύ, ο καλύτερος τρόπος για να ξαναμπείς στη ζωή του είναι να προσποιηθείς ότι δεν συνέβη τίποτα. Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, τότε διακωμώδησε το γεγονός. Στο Λέοντα αρέσει να διασκεδάζει και δε χάνει ευκαιρία να γελάσει, οπότε είναι ένας έμμεσος τρόπος να συζητήσετε το θέμα.

Παρθένος

Είναι ένα ξεροκέφαλο, επικριτικό και λίγο εκδικητικό ζώδιο, οπότε αν από ευθύνη σου ήρθες σε ρήξη μαζί του, δε θα είναι εύκολο να πάρεις τη συγχώρεσή του. Ο καλύτερος τρόπος είναι να του στείλεις μια μακρά γραπτή συγγνώμη, στην οποία παραδέχεσαι, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι αυτός έχει πάντα δίκιο και εσύ κάνεις συνέχεια λάθη. Αποδεχόμενη ότι εξαρτάσαι πλήρως από τον Παρθένο σου, τον κάνει να αισθάνεται αναγκαίος και τον βοηθά επίσης να αναλάβει τη φροντίδα σου. Μην προσπαθήσεις να του στείλεις δώρο ως απολογία. Κατά 99,9% θα το στείλει πίσω, συνοδευόμενο από ένα γραπτό «στόλισμα» του χαρακτήρα σου.

Ζυγός

Ο Ζυγός αγαπά το δράμα. Αν κάνεις κάτι που τον ενοχλήσει, το πιο πιθανό είναι να μην το χειριστεί καλά, να γίνει την κλιμάκωση της έντασης, ώσπου στο τέλος, θες -δε θες, θα εμπλακείς σε ολοκληρωτικό πόλεμο. Μια αγαπημένη τακτική του Ζυγού, καθαρά ψυχολογική, είναι να παγώσει και να μη σου ξαναμιλήσει. Κι επειδή έχει και μια επιμονή, αυτή η συμπεριφορά, μπορεί να συνεχιστεί για χρόνια ή και για πάντα, οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγεις τις συγκρούσεις μαζί του όσο γίνεται. Ωστόσο, μερικές φορές μια κάρτα με τη συναισθηματική σου εξομολόγηση ή η αποστολή ενός μοναδικού, στυλάτου δώρου, συμβάλλει σημαντικά στην αποκατάσταση της σχέσης.

Σκορπιός

Για το Σκορπιό λίγο πολύ τα ξέρεις. Μπορεί να περάσουν χρόνια ή ακόμα και μια ολόκληρη ζωή χωρίς να σε συγχωρέσει. Το πιο εκδικητικό ζώδιο απ’ όλα, είναι ικανό να τερματίσει ακαριαία μια φιλία ή ερωτική σχέση χωρίς καν να το σκεφτεί δεύτερη φορά, αν νιώσει ότι η εμπιστοσύνη του προδόθηκε. Σαν να είναι το ζωντανό σου Κάρμα, σε κάθε λάθος που κάνεις, θα σε ξεπληρώσει με δέκα, πιο σκληρά και πολύ πιο άδικα. Ωστόσο, επειδή λατρεύει το χρήμα και την κοινωνική άνοδο, υπάρχει ένας τρόπος να πάρεις τη συγχώρεσή του, να έχεις τις κατάλληλες άκρες… Αν σηκώσει το τηλέφωνό του και τον καταφέρεις να παρευρεθεί πχ σε μια εκδήλωση που πιθανόν να υπάρχουν άτομα που θα τον ενισχύσουν οικονομικά ή θα τον προωθήσουν μια επένδυσή του ή μια σημαντική θέση, τότε ίσως να αποδεχτεί τη συγνώμη σου… κάποια στιγμή στο μέλλον και σταματήσει να σε “κυνηγάει”. Για να τα ξαναβρείτε όμως, ξέχασέ το!

Τοξότης

Για κάθε ενέργεια υπάρχει μια συνέπεια, εκτός και αν είσαι Τοξότης. Είναι το πιο επιεικές ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Κατά βάθος είναι ψυχούλα, δεν κρατάει κακία και έχει την ικανότητα δει και να κατανοήσει και τη δική σου πλευρά, ιδίως αν έχεις κάνει κάποιο λάθος. Ως εκ τούτου, αν θέλεις να του ζητήσεις συγγνώμη, παρουσίασέ το σαν κάτι που γίνεται συχνά ανάμεσα στα μέλη μιας σχέσης με διαφορετικό χαρακτήρα και απόψεις. Περιέγραψε του λεπτομερώς τους λόγους που θα πρέπει να συγχωρεθείς και στη συνέχεια πρόσφερέ του ένα μικρό δωράκι. Αν του προτείνεις, δε, να πάτε μια μίνι εκδρομή για να συμφιλιωθείτε. τότε θα τα ξεχάσει όλα μέσα σε λίγα λεπτά.

Αιγόκερως

Είναι υπομονετικός, υπερήφανος, αυστηρός και ενίοτε σκληρός και εκδικητικός άνθρωπος ο Αιγόκερως. Μπορεί να υπομείνει τα πάντα με στωικότητα, το να συγχωρήσει όμως, αν έχει νιώσει ότι αδικήθηκε ή κοροϊδεύτηκε, παίζει από το σπάνια έως το ποτέ. Μπορεί να καταστρέψει τη φήμη σου και να καταφέρει να στρέψει τους πάντες εναντίον σου, προκειμένου να σε καταρρακώσει ηθικά, κοινωνικά και ψυχολογικά γι’ αυτό και πολλοί καταλήγουν να ζητούν στον Αιγόκερω «γονυπετείς» συγγνώμη, απλούστατα γιατί φοβούνται τη ζημιά που θα προκαλέσει. Μερικές φορές ένα ακριβό ή συλλεκτικό δώρο πχ, ένα ουίσκι πολλών ετών ή μια πένα, ίσως τον μαλακώσει κι επειδή είναι και δίκαιος, θα ακούσει την απολογία σου. Μην περιμένεις όμως να αλλάξει τη γνώμη του για σένα. Θα σε συγχωρήσει αλλά δε θα ξαναείναι ποτέ πια μαζί σου.

Υδροχόος

Ασχέτως με το τι δείχνει ο Υδροχόος δεν είναι και τόσο της επιείκειας και της συγχώρεσης. Έχει τα δικά του μέτρα και σταθμά στο τι θεωρεί ηθικό που ορισμένες φορές μπορεί να σου φανούν παράλογα, οπότε δεν ξέρεις αν το σφάλμα σου είναι τελικά σημαντικό ή όχι. Εάν έχει αποφασίσει ότι του «κάνει κακό» κατά οποιονδήποτε τρόπο το να σε έχει στη ζωή του, τότε μάλλον δεν θα είσαι τόσο τυχερή να σου δώσει άφεση αμαρτιών. Υπάρχουν όμως και μερικές περιπτώσεις που συγχωρεί και δεν ασχολείται ξανά με το θέμα, επειδή δε θέλει να φέρει βάρος στην καρδιά του. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, τον πείσεις με τα κατάλληλα επιχειρήματα και παραδεχτείς με ειλικρίνεια την ενοχή σου, τότε μάλλον θα τον καταφέρεις και θα τα ξαναβρείτε.

Ιχθύες

Ο Ιχθύς είναι ένα ακόμα ζώδιο που καλό θα ήταν να αποφεύγεις να τον πληγώνεις και να του πας κόντρα. Δείχνει απίστευτα ευάλωτος και ευαίσθητος αλλά στην ουσία είναι αρκετά μνησίκακος και θα κάνει τη ζωή σου κόλαση από το βάρος των ενοχών που θα σου φορτώσει. Ακόμα κι αν δεχτεί, που είναι το πιο πιθανό, τη συγνώμη σου, θα σου δίνει πάντα την αίσθηση ότι η μνήμη του… χρυσόψαρου είναι απλά φήμη, αφού και να θέλεις, δε θα σε αφήσει να ξεχάσεις ποτέ το σφάλμα σου. Επειδή λειτουργεί αρκετά διαισθητικά, αν νιώσει ότι το να είναι ξανά μαζί σου τον φορτίζει αρνητικά και του δημιουργεί άσχημα συναισθήματα, δε θα αλλάξει γνώμη. Αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο, μερικές φορές τα δώρα, τα λουλούδια ή τα γλυκά είναι μια πολύ καλή μέθοδος για να σε ξαναφέρουν στη ζωή του.

πηγή

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)