Search
Close this search box.

Πρακτική άσκηση στην Coca-Cola Τρία Έψιλον για 12 νέους αποφοίτους με το “Graduate Trainee Program”

practiceinterview

H Coca-Cola Τρία Έψιλον για ακόμη μια χρονιά επενδύει σε 12 νέους αποφοίτους με στόχο να συμβάλλει στην προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη.

Για 22η συνεχή χρονιά το “Graduate Trainee Program” ενισχύει τη γνώση και τις επαγγελματικές δεξιότητες των νέων της Ελλάδας.

H Coca -Cola Τρία Έψιλον δείχνει έμπρακτα την υποστήριξή της προς τους νέους της χώρας μας, υλοποιώντας για 22η χρονιά το “Graduate Trainee Program 2014”. Φέτος, μέσω του προγράμματος θα δοθεί η ευκαιρία σε 12 νέους αποφοίτους ή και νέους επαγγελματίες να αποκτήσουν δομημένη και σφαιρική γνώση για τη λειτουργία της εταιρείας να καλλιεργήσουν το επιχειρηματικό τους πνεύμα και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο εργασίας.

Οι συμμετέχοντες του ”Graduate Trainee Program 2014” θα έχουν την ευκαιρία, σε βάθος 2 ετών, να περάσουν από τη θεωρία στην επαγγελματική πράξη. Από την πρώτη κιόλας ημέρα έναρξης του προγράμματος και μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ένταξης θα τους δοθεί η δυνατότητα να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους σε πραγματικές συνθήκες αγοράς, να βιώσουν τις αξίες της εταιρείας και να εξοικειωθούν με κάθε πτυχή της δραστηριότητας της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Στο πλαίσιο αυτό και έχοντας όλα τα απαραίτητα εφόδια αλλά και την υποστήριξη ολόκληρου του οργανισμού θα αναλάβουν τον στρατηγικό σχεδιασμό σημαντικών εργασιών στο πεδίο του ενδιαφέροντος τους. Τις εργασίες αυτές θα κληθούν να παρουσιάσουν ως ολοκληρωμένο πλάνο ενώπιον μιας ομάδας υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρείας, λαμβάνοντας εποικοδομητικό feedback για την απόδοση τους. Η αξιολόγηση τόσο του αποτελέσματος της δουλειάς τους, όσο και του τρόπου παρουσίασης του θα καθορίσουν και την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Σημειώνεται ότι, μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, που υλοποιεί η εταιρεία από το 1992, 150 απόφοιτοι έχουν διαγράψει σπουδαία πορεία στην Coca-Cola Τρία Έψιλον και στον Όμιλο Coca-Cola Hellenic αναλαμβάνοντας υψηλόβαθμες θέσεις. Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί η Χριστίνα Κάντζια, Επικεφαλής του τμήματος Excellence & Bus. Insights της Coca-Cola Τρία Έψιλον, που ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στην εταιρεία μέσω του ”Graduate Trainee Program“.

Με αφορμή τη φετινή έναρξη του προγράμματος η Χριστίνα Κάντζια δήλωσε σχετικά: «Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, πιστεύουμε ότι οι νέοι της Ελλάδας αποτελούν κινητήριο μοχλό για την επανεκκίνηση της χώρας. Αυτός είναι και ο λόγος που υποστηρίζουμε τη νέα γενιά και συνεχίζουμε να υλοποιούμε το πρόγραμμα εκπαίδευσης αποφοίτων εδώ και 2 δεκαετίες. Πιστεύουμε στους νέους της Ελλάδας, στις φρέσκιες ιδέες, το ταλέντο και τον ενθουσιασμό τους και για αυτό με πάθος ενθαρρύνουμε τη διάθεση τους για μάθηση, παρέχοντας χρήσιμα εφόδια για το μέλλον τους»

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και βιογραφικών για το «Graduate Trainee Program 2014» είναι σε εξέλιξη, στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας (www.coca-colahellenic.gr), και η διαδικασία επιλογής θα ολοκληρωθεί στις 25/05/2014, με την τελική επιλογή των υποψηφίων να ανακοινώνεται στα μέσα Ιουλίου.

Μπορείτε να δείτε να το δελτίο τύπου της εταιρείας και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)