Search
Close this search box.

Καραμπόλα στην Εγνατία Οδό!

Καραμπόλα με περίπου 40 αυτοκίνητα και νταλίκας σημειώθηκε πριν από λίγο στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

Ήταν λίγο πριν από τις 10:30 στην Εγνατία Οδό, κοντά στον κόμβο της Βέροιας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, όταν πολλά αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα, λόγω έργων.

Σύμφωνα με τον διοικητή κεντρικής Μακεδονίας του Πυροσβεστικού Σώματος Χρύσανθο Αθανασόπουλο, από το τροχαίο έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον τέσσερα άτομα, ενώ υπάρχουν και τραυματίες, που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης.

Ο Χρύσανθος Αθανασόπουλος έκανε λόγο για δύο καμένα αυτοκίνητα, ένα ΙΧ και μία νταλίκα. Στο ΙΧ εντοπίστηκε απανθρακωμένο άτομο, ενώ αυτή τη στιγμή οι αρχές ερευνούν τη νταλίκα.

Συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε το τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι αλλοδαπός και αμέσως μετά το τραγικό τροχαίο, πήρε τα έγγραφά του από τη νταλίκα και έφυγε. Στη συνέχεια, ωστόσο, συνελήφθη.

Η κυκλοφορία από Κοζάνη προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα διεξάγεται μέσω της ΠΕΟ Κοζάνης και Θεσσαλονίκης με εκτροπές από τον κόσμο Πολυμύλου και τον κόμβο Νησελίου.

Πηγή

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)