Search
Close this search box.

Καθαρό νερό για το Σουδάν: Μία εκστρατεία από την ομάδα “water4life”

afr

Μια προσπάθεια που αποσκοπεί στο να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να οικοδομηθεί ένα πηγάδι που θα δώσει πρόσβαση σε καθαρό νερό σε περισσότερους από 1.200 ανθρώπους!!

Το τελευταίο project του οδοιπορικού Afriquest ονομάζεται #Water4Life και είναι μακράν το πιο σημαντικό.. ΝΕΡΟ.. Προορισμός είναι το Σουδάν, μια χώρα που έχει πληγεί αρκετά από πολέμους τα τελευταία χρόνια.. Εκεί λοιπόν, και συγκεκριμένα στο χωριό Al Youya, ο Έλπις και η Δώρα έχουν προγραμματίσει να κάνουν μια γεώτρηση η οποία θα δώσει καθαρό νερό σε περισσότερα από 1,200 άτομα!

Είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι σημαίνει αυτό.. Αφιερώστε 1 μόνο λεπτό και σκεφτείτε τη ζωή μας χωρίς νερό.. απλά τρομακτικό.. Κι όμως, 1 στους 9 ανθρώπους δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό.. Στο συγκεκριμένο χωριό, οι άνθρωποι περπατάνε 3 ώρες κάθε μέρα κουβαλώντας νερό για να πιουν και να πλυθούν.. Εμείς είμαστε τόσο προνομιούχοι, που όχι μόνο δε χρειάζεται να κάνουμε κάτι τέτοιο, αλλά έχουμε τη δυνατότητα με μια μικρή συνεισφορά να αλλάξουμε τις ζωές αυτών των ανθρώπων, δίνοντάς τους πρόσβαση σε καθαρό ΝΕΡΟ.. το πιο σημαντικό στοιχείο στη γη..

Πρόκειται για μια εκστρατεία που άρχισε στις 16 Οκτωβρίου 2014 και θα ολοκληρωθεί στις 15 Νοεμβρίου 2014 και αποτελεί την προσπάθεια της ομάδας ανθρώπων “water4life”  που ξεκίνησε από τον Έλπι και τη Δώρα, να συγκεντρώσουν χρήματα προκειμένου να οικοδομηθεί ένα πηγάδι στο Σουδάν (φρεάτιο AI Youya Village) που θα δώσει πρόσβαση σε καθαρό νερό σε περισσότερους από 1.200 ανθρώπους.

Η ομάδα αποτελείται από ανθρώπους παθιασμένους για προσφορά βοήθειας. Ο Έλπις και η Δώρα μετά την Σουαζιλάνδη, την Μοζαμβίκη, το Μαλάουι, την Τανζανία, την Ρουάντα, την Ουγκάντα, την Κένυα και την Αιθιοπία, έφτασαν στο Σουδάν. Εκεί θα πραγματοποιήσουν το 5ο φιλανθρωπικό τους έργο, θα οικοδομήσουν ένα πηγάδι που θα φέρει πόσιμο νερό στην περιοχή.

Μετά από 4 πραγματικά υπέροχα προγράμματα του Έλπι και της Δώρας σε ορφανοτροφεία στη Νότιο Αφρική και Αιθιοπία, ιατρείο στην Τανζανία και σχολείο σε παραγκούπολη στην Κένυα, ήρθε η ώρα για τη μεγαλύτερη πρόκληση όλων..

Στηρίξτε και εσείς την προσπάθεια της ομάδας, μιας και το κόστος για ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα είναι αρκετά υψηλό, μέσα από το σύνδεσμο και διαδώστε την προσπάθειά τους! Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Έλπι και της Δώρας, βρείτε τους στo:
Blog : www.dreamtravelive.com
Facebook page : www.facebook.com/dreamtravelive

afriq

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)