Search
Close this search box.

Ενίσχυση εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας & εκμάθηση Ολλανδικών

ekmathisi
1) Ενίσχυση εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, στις 14.00 το Κέντρο Ξένων Γλωσσών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα πραγματοποιήσει ενημέρωση στο Εργαστήριο Έρευνας κι Εκμάθησης Ξένων Γλωσσών (Αίθουσα 213-214, Ισόγειο Κτιρίου Κεντρικής Βιβλιοθήκης) σχετικά με τη χρήση λογισμικού που διαθέτει για την ενίσχυση εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας.

Η εκμάθηση υποστηρίζεται μέσα από την πρόσβαση σε ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα (TELL ME MORE), η οποία είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες και βασίζεται στην μέθοδο της αυτοδιδασκαλίας.

Λεπτομέρειες μπορείτε επίσης να βρείτε εδώ.

2) Εκμάθηση Ολλανδικών

Σας ενημερώνουμε ότι το Κέντρο Ξένων Γλωσσών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο KU Leuven και το σχολείο Heilig Hartinstituut Heverlee του Βελγίου προτίθενται να προσφέρουν δωρεάν μαθήματα εκμάθησης Ολλανδικής Γλώσσας σε επίπεδο αρχαρίων (Α1) για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17. Η συγκεκριμένη συνεργασία υλοποιείται στο πλαίσιο της προώθησης της ευρωπαϊκής διάστασης στην εκπαίδευση, της χρήση νέων τεχνολογιών και της διακρατικής κινητικότητας και συνεργασίας μεταξύ εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών (ισόγειο Κεντρικής Βιβλιοθήκης) μέσω τηλεδιασκέψεων (skype) με καθηγητές Ολλανδικών και με τη χρήση ελεύθερης διαθέσιμης εκπαιδευτικής εφαρμογής.

Με την ολοκλήρωση της δράσης θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων από το εκπαιδευτικό προσωπικό των συνεργαζόμενων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του Βελγίου.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα μαθήματα είναι η κατοχή πιστοποιητικού γλωσσομάθειας στην Αγγλική Γλώσσα επιπέδου τουλάχιστον Β2.

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές/-τριες να δηλώσουν συμμετοχή εδώ έως τις 10 Νοεμβρίου 2016. Θα τηρηθεί σειρά προτεραίοτητας.

Οι υπεύθυνες της δράσης

Δρ.Θ.Τσελίγκα-Γκαζιάνη, Ε.Ε.Π. Αγγλικής Γλώσσας, (thtselig@cc.uoi.gr)
Δρ. Λ. Ανδρέου, ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας,(lefkothea.andreou@gmail.com)

Πηγή

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)