Search
Close this search box.

Δωρεάν Μεταφορά στη Δ.Ε.Θ. από το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων

deth

Πάμε Έκθεση! Στα εγκαίνια της 79ης Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης το Σάββατο 6/9, μας δίνει την ευκαιρία να παραβρεθούμε το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων. Με μειωμένο εισιτήριο 3€ (έναντι 5€ πέρυσι) και δωρεάν μεταφορά αξίζει να επισκεφτούμε την πανέμορφη Θεσσαλονίκη.


Οι εκδηλώσεις της 79ης ΔΕΘ

Η 79η ΔΕΘ φιλοξενεί ορισμένες μοναδικές εκδηλώσεις και αφιερώματα, που όμοια τους δεν έχουν υλοποιηθεί στο παρελθόν ή δεν έχουν συμβεί εδώ και αρκετά χρόνια. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η Έκθεση του CERN (που θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό της Θεσσαλονίκης επί 1,5 μήνα), όπου ο επισκέπτης πραγματοποιεί ένα συναρπαστικό ταξίδι στην προέλευση του σύμπαντος και στην καρδιά της ύλης. Για πρώτη φορά λαμβάνει χώρα ένα ειδικό θεματικό αφιέρωμα στην Ορθοδοξία, το οποίο εκτός των άλλων φιλοξενεί και το Μουσείο της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης.

Από την 79η ΔΕΘ θα ξεκινήσει τη λειτουργία του και ένα μοναδικό Θεματικό Πάρκο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας με στεγασμένους κυρίως αλλά και ελεύθερους χώρους 2.500 τ.μ., το οποίο είναι εγκατεστημένο στο Περίπτερο 1 και θα είναι ανοιχτό για έξι μήνες.

Στο πεδίο της τέχνης, φέτος, η επετειακή CHEAPART γιορτάζει τα 20 χρόνια της στην 79η ΔΕΘ, όπου για εννέα μέρες πάνω από 100 καλλιτέχνες με περισσότερα από 1.500 έργα θα παρουσιαστούν στο κοινό.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις της 79ης ΔΕΘ περιλαμβάνεται και η Έκθεση Συλλεκτικών Υπολογιστών και Παιχνιδομηχανών RETRObit του retroclub.info, ειδικό αφιέρωμα για τα παιδιά με θεατρικές παραστάσεις, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις και βέβαια το εντυπωσιακό εναέριο θέαμα με μηχανές και ακροβάτες, οι οποίοι φέτος θα περπατούν εναέρια και πάνω από τις πολυκατοικίες της οδού Αγγελάκη.

Η μουσική με τη σειρά της βρίσκεται και αυτή στο επίκεντρο της 79ης ΔΕΘ, καθώς στο MAD North Stage Festival συμμετέχουν δημοφιλείς καλλιτέχνες και τραγουδοποιοί, με τον Διονύση Σαββόπουλο να γιορτάζει τα 50 χρόνια παρουσίας του στα μουσικά δρώμενα. Αναβαθμισμένος είναι και ο Διαγωνισμός Μουσικών Συγκροτημάτων Music Band Festival.

Οι συμμετοχές των εκθετών φτάνουν περίπου τις 1.000, μέγεθος αυξημένο σε σχέση με το 2013 και διπλάσιο σε σύγκριση με το 2012. Από αυτές, ποσοστό περίπου 35% είναι νέες συμμετοχές, οι οποίες δεν έχουν λάβει ξανά μέρος στην έκθεση, γεγονός ενδεικτικό του αυξανόμενου δυναμισμού της ΔΕΘ και της εμπιστοσύνης από την πλευρά των επιχειρήσεων.


Πληροφορίες Μετακίνησης

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με πρώτα τα σωματεία εργατών. Τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 από την Περιφέρεια (παλιά Νομαρχία) και ώρα 10:00 π.μ. με επιστροφή την 22:00 μ.μ. την ίδια ημέρα. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν να το δηλώσουν στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων έως την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 12:00 π.μ. στον 1ο όροφο στο γραφείο του Γεν. Γραμματέα.
Τηλέφωνο Εργατικού Κέντρου: 26510 32513 και 26316, 8:00-14:00.

Η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων θα συμμετέχει στο μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί από τη ΓΣΕΕ και το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 18:00 μ.μ. στο Άγαλμα του Βενιζέλου.

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)