Search
Close this search box.

Δείτε τις αντιστοιχίες τμημάτων για τις μετεγγραφές

Λίγο πριν ανοίξουν οι δηλώσεις για τις μετεγγραφές των φοιτητών, το Υπουργείο Παιδείας δίνει στη δημοσιότητα όλες τις αντιστοιχίες των τμημάτων, δίνοντας ουσιαστικά στους φοιτητές τις επιλογές που έχουν για τις μετεγγραφές.

Resizer.ashx

Προϋποθέσεις

Για την μετεγγραφή των φοιτητών (2015) προϋπόθεση αποτελεί να υπάρχει αντίστοιχο τμήμα στην ΑΕΙ (αντιστοιχίες) που επιθυμεί να συνεχίσει τις σπουδές του. Οι αιτήσεις των μετεγγραφών θα ξεκινήσουν, αφού πρώτα ολοκληρωθούν οι εγγραφές των νεοεισαχθέντων φοιτητών οι οποίες αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, ημερομηνίες που θα ορίσει το υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιο που αναμένεται να εκδώσει την Πέμπτη ή Παρασκευή.

  • Για να δείτε τις αντιστοιχίες των τμημάτων των Πανεπιστημίων (πατήστε εδώ)
  • Για να δείτε τις αντιστοιχίες των τμημάτων των ΤΕΙ (πατήστε εδώ)

Αλλαγές

Στις αντιστοιχίες των τμημάτων των ΤΕΙ, που περιγράφονται στο παραπάνω ΦΕΚ , έγινε η ακόλουθη τροποποίοηση: “Το Τμήμα Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης της Σχολής Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΤΕΙ Αθήνας, ορίζεται αντίστοιχο με την Εισαγωγική Κατεύθυνση Συντήρησης Πολιτισμικής Κληρονομιάς TE του Τμήματος Τεχνολογίας Περιβάλλοντος TE της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, τροποποιουμένων αναλόγως των αντίστοιχων πινάκων όπως περιλαμβάνονται στην προηγούμενη απόφαση”.

 

Πηγή

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)