Search
Close this search box.

Αναζητούνται αθλητές! Πανελλήνια φοιτητικά πρωταθλήματα 2014 (Πάτρα 4-6/11/14)

foithtikoi agwnes 1

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αναζητά τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που θα στελεχώσουν την ομάδα του Πανεπιστημίου μας στη φετινή διοργάνωση των Πανελλήνιων Φοιτητικών Πρωταθλημάτων 2014 της Επιτροπής Αθλητισμού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Ε.Α.Τ.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού!

Παρακαλούνται οι Φοιτήτριες (-τές) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κυρίως οι πρωτοετείς καθώς και οι μεταπτυχιακοί / υποψήφιοι διδάκτορες κάτω των 28 χρόνων, που σχετίζονται με τα παρακάτω αθλήματα και θέλουν να στελεχώσουν την ομάδα του Πανεπιστημίου για τα παραπάνω ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2014  να δηλώσουν συμμετοχή.

Αθλήματα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΣΚΑΚΙ
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 3Χ3
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ – ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ

Ημερομηνίες αγώνων
Τρίτη 4/11 – Τετάρτη 5/11 – Πέμπτη 6/11

Τοποθεσία διεξαγωγής
Αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πατρών – Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών – Αθλητικές εγκαταστάσεις Πάτρας

Άφιξη Ομάδων
Δευτέρα 3/11/2014

Αναχώρηση ομάδων
Πέμπτη 6/11/2014

Παρακαλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι αφού ελέγξουν τις ημερομηνίες (αν μπορούν να λείπουν δικαιολογημένα) να μεριμνήσουν έγκαιρα για την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών (Βεβαίωση σπουδών του τμήματός τους, φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας, βεβαίωση γιατρού, φωτοτυπία αθλητικού δελτίου αν είναι αθλητές και 2 φωτογραφίες προσώπου για την έκδοση της κάρτας διαπίστευσης).

Βέβαια βασική προϋπόθεση είναι να καλύψει το Πανεπιστήμιο μας τα έξοδα της διαμονής, διατροφής (πέρα των φοιτητών (-τριών) των ατομικών αγωνισμάτων που θα καλύψει η Ε.Α.Τ.Ε.) και μετακίνησης των παραπάνω αποστολών αφού πρώτα το Υπουργείο συνεχίσει την χρηματοδότηση για αυτούς τους σκοπούς στο Ίδρυμα μας.

Για περισσότερη ευκολία παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν το ηλεκτρονικό αθλητικό δελτίο τους σε αυτή τη διεύθυνση.

Επίσης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρωταθλήματα θα πρέπει να γραφετείτε στο ecourse.uoi.gr μάθημα Πανεπιστημιακός Αθλητισμός σε αυτή τη διεύθυνση.

Πληροφορίες
Δρ. Τοσουνίδης Αντώνης: 6977597106, 2651006446,
ΕΕΠ-Φυσικής Αγωγής, E-mail: atosoun@uoi.gr

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)