Search
Close this search box.

Έναρξη Δηλώσεων Συγγραμμάτων Εαρινού Εξαμήνου 2014

vivlia

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 ξεκινούν οι δηλώσεις συγγραμμάτων μέσω του Εύδοξος και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 2 Μαϊου 2014. Η δε διανομή τους θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 16 Μαϊου 2014. Η δήλωση στα συγγράμματα θα γίνει από τους ίδιους τους φοιτητές μέσω Διαδικτύου (www.eudoxus.gr) με το ίδιο «όνομα χρήστη» και «κωδικό» που έχει πάρει ο κάθε φοιτητής από το ίδρυμα του. Πέραν της 2-5-2014 το σύστημα δήλωσης συγγραμμάτων κλειδώνει και ο φοιτητής χάνει το δικαίωμα δήλωσης συγγραμμάτων για το συγκεκριμένο εξάμηνο. Επίσης μέσα στην προθεσμία αυτή, ο φοιτητής μπορεί να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στη δήλωση συγγραμμάτων του.
Οι  φοιτητές δικαιούνται να παραλάβουν ένα μόνο σύγγραμμα για κάθε υποχρεωτικό ή επιλογής μάθημα που έχουν συμπεριλάβει στη δήλωσή τους κατά το εαρινό εξάμηνο. Σε κάθε περίπτωση ο αριθμός των συγγραμμάτων που θα δηλώσει ο φοιτητής κατά τη διάρκεια των σπουδών του πρέπει να είναι ίσος με το συνολικό αριθμό των υποχρεωτικών και επιλεγόμενων μαθημάτων που απαιτούνται για τη λήψη του πτυχίου.
Ο φοιτητής δεν επιτρέπεται να παραλάβει σύγγραμμα για μάθημα που έχει εξεταστεί επιτυχώς. Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας τόσο οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών, όσο και αυτοί που είναι ήδη κάτοχοι πτυχίου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δε δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Πηγή: foititikanea.gr

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)