Search
Close this search box.

Έμπρακτη ανθρωπιά για τα παιδιά της Αφρικής από τον Έλπι και τη Δώρα

thank you Greece

Είχαμε γνωρίσει τον Έλπι και τη Δώρα όταν ξεκινούσαν το Afriquest, ένα ταξίδι κατά μήκος της Αφρικής που σκοπό είχε μεταξύ άλλων να αναδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λαοί της Αφρικής στην καθημερινότητά τους για πράγματα που εμείς τα θεωρούμε δεδομένα. Το εγχείρημα αυτό πραγματοποιήθηκε χάρη στη βοήθεια των ανθρώπων που συνέβαλαν οικονομικά μέσα από δωρεές με όλη την καλή θέληση να βοηθηθεί ο κόσμος της Αφρικής.

Σήμερα ο Έλπις και η Δώρα βρίσκονται στο Nairobi και έχουν ξεκινήσει το Help2Learn project, μία νέα εκστρατεία για να βοηθήσουν τα παιδάκια της περιοχής να πάνε σχολείο, εξασφαλίζοντας έτσι ένα καλύτερο μέλλον χάρη στη μόρφωση που εμείς μπορούμε να τους παρέχουμε.

“Θα κάνουμε τα πάντα για να έχουν αυτές οι όμορφες φατσούλες το μέλλον που πραγματικά τους αξίζει.. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να αλλάξουμε τον κόσμο!

Ας βάλουμε όλοι το λιθαράκι μας για κάποιους που δεν έχουν αυτά που εμείς θεωρούμε αυτονόητα..” δηλώνουν ο Έλπις και η Δώρα που πλέον έχουν κάνει αυτοσκοπό τους το να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά. 

5

Μέχρι στιγμής ο στόχος των 2000$ που επετεύχθη εξασφάλισε στα παιδάκια του Nairobi την κάλυψη των πρώτων αναγκών για τη δημιουργία της νέας αίθουσας του St George Orthodox Primary School με τους 180 μαθητές. Επόμενος στόχος είναι τα 4000$ με τα οποία θα εξασφαλιστεί η βιβλιοθήκη του σχολείου, τα παιχνίδια και το απαραίτητο κιβώτιο πρώτων βοηθειών για τα παιδιά.

 

Μέσα από την πλατφόρμα indiegogo μπορούμε όλοι να συνεισφέρουμε στο έργο των παιδιών ακόμα και με ένα πολύ μικρό ποσό, γνωρίζοντας έτσι πως συμβάλαμε και εμείς κατά το ελάχιστο στο να γίνει αυτός ο κόσμος λίγο καλύτερος!

Η καμπάνια θα ολοκληρωθεί στις 2 Οκτωβρίου.

Η μεγαλύτερη αποζημίωση για όλους μας θα είναι να δούμε το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων αυτών των μικρών παιδιών! Το χαμόγελο αυτό θα φτάσει στα μάτια μας μέσα από ένα προσωπικό “ευχαριστώ” στο χρονολόγιό μας στο facebook.

Καλή συνέχεια στη Δώρα και τον Έλπι σε ότι άλλο έχουν βάλει κατά νου για το μέλλον και ένα τεράστιο μπράβο για την κοινωνική τους προσφορά!

3 1 2

http://www.dreamtravelive.com/
http://www.faceboook.com/dreamtravelive

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)