Search
Close this search box.

“Τώρα που γυρίζει” του Ντέιβιντ Μάμετ (02/04/14)

twra pou gyrizei

Δύο μεγαλοπαραγωγοί  αναζητούν την “τέλεια” ταινία για να απογειώσουν την καριέρα τους στο Χόλυγουντ. Την φιλόδοξη πορεία τους ανακόπτει μια μυστηριώδης γυναίκα  που γίνεται αφορμή για μια διαμάχη που θα τους οδηγήσει ακόμη και στο ρινγκ..
Ο Αλέκος Συσσοβίτης υποδύεται τον επιτυχημένο παραγωγό που μόλις έχει αναλάβει τη θέση του Διευθυντή Παραγωγής σε ένα από τα μεγαλύτερα Στούντιο του Χόλιγουντ. Ο επί σειρά ετών φίλος του και στενός συνεργάτης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, έχει έτοιμη την πρόταση προς τον νέο Διευθυντή: Μια συμφωνία συνεργασίας με έναν από τους πιο γνωστούς σταρ του Χόλιγουντ για έναν εξασφαλισμένο εμπορικό θρίαμβο. Τώρα είναι η ευκαιρία και των δύο να γεμίσουν με «ωραία, γεμάτα, χορταστικά τσουβάλια λεφτά», όπως περιγράφει γλαφυρά ο ήρωας του Μάμετ. Τώρα που γυρίζει και για τους δύο μια προσωρινή γραμματέας (Ευτυχία Γιακουμή) έρχεται να θέσει εν αμφιβόλω τα σχέδια τους. Η φρεσκάδα και ο ενθουσιασμός της κοπέλας γοητεύουν τον Διευθυντή και του υπενθυμίζουν τα δικά του χρόνια της αθωότητας.
Μια κωμική σύγκρουση ανάμεσα στα πιστεύω και στην πλεονεξία. Ένα ειρωνικό σχόλιο για το κυνήγι της επιτυχίας και την αγωνιώδη προσπάθεια για διάκριση. Μια λεπτή κριτική γύρω από τα πραγματικά κίνητρα, τις αμφιταλαντεύσεις και την τυχαιότητα των αποφάσεων.Το θεατρικό έργο θα παιχτεί στις 2 Απριλίου 2014 στο πνευματικό κέντρο Ιωαννίνων.

Πηγή: artandlife.gr

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)