Search
Close this search box.

Τέσσερα νέα μεταπτυχιακά προγράμματα για αποφοίτους Ιατρικής

iatrikimetaptyxiaka
Τέσσερα νέα μεταπτυχιακά προγράμματα ιδρύονται από φέτος στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ, διάρκειας τριών διδακτικών εξαμήνων.

Σύμφωνα με τις σχετικές πρυτανικές αποφάσεις, θα «τρέξει» ΠΜΣ με τίτλο «Σχεδιασμός και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας» για πτυχιούχους Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Φαρμακευτικής, Νοσηλευτικής και άλλων επιστημών Υγείας, καθώς και πτυχιούχους Τμημάτων Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών επιστημών. Ο αριθμός των εισακτέων ανέρχεται σε 30 άτομα κατ’ έτος.

Στο ΠΜΣ με τίτλο «Ρευματολογία-Μυοσκελετική Υγεία» θα γίνονται δεκτοί κάτοχοι πτυχίου ΑΕΙ Τμημάτων Ιατρικής, Επιστημών Υγείας και Νοσηλευτικής, αλλά και κάτοχοι πτυχίου ΤΕΙ Τμημάτων Νοσηλευτικής, Φυσικοθεραπείας και λοιπών Επιστημών Υγείας του εσωτερικού ή εξωτερικού. Στο Πρόγραμμα θα εισάγονται 40 φοιτητές ανά έτος.

Μεταπτυχιακές σπουδές στην «Περιοχική Αναισθησία» θα μπορούν να κάνουν από φέτος πτυχιούχοι από Πανεπιστήμια και ΤΕΙ του εσωτερικού και πτυχιούχοι αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων του εξωτερικού. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές δεν θα υπερβαίνουν τους δέκα κατ’ έτος.

Σαράντα φοιτητές ανά έτος, προερχόμενοι από Σχολές Επιστημών Υγείας ΑΕΙ ή ΤΕΙ και ειδικό ενδιαφέρον στο αντικείμενο, θα μπορούν να παρακολουθούν το ΠΜΣ: «Κλινικές Μελέτες: Σχεδιασμός και Εκτέλεση».

Δεκτοί θα γίνονται και πτυχιούχοι ΑΕΙ ή ΤΕΙ μη Επιστημών Υγείας, εφόσον έχουν τεκμηριωμένα δύο έτη εργασίας στον τομέα της Υγείας.

Πηγή

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)