Search
Close this search box.

Συμμετοχή του ΤΕΙ Ηπείρου στο Δίκτυο Πανεπιστημίων UNISCAPE

Το ΤΕΙ Ηπείρου είναι το μόνο Ελληνικό ΑΕΙ που συμμετέχει στο Δίκτυο Πανεπιστημίων UNISCAPE για την Προώθηση της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για το Τοπίο.

phpThumb_generated_thumbnailjpg

Στο δίκτυο, που φέρει την ονομασία UNISCAPE (http://www.uniscape.eu/), συμμετέχουν 52 πανεπιστήμια από όλη την Ευρώπη τα οποία περιλαμβάνουν τμήματα που σχετίζονται με το περιβάλλον και την αρχιτεκτονική τοπίου. Στο πλαίσιο προώθησης της σύμβασης, που έχει υιοθετηθεί και από την Ελλάδα το 2010 (Ν.3827,ΦΕΚΑ’30/25-10-2010, http://www.unesco.org/culture/natlaws/media/pdf/greece/gre_law3827_10_eurlandscapeconv_greorof), το δίκτυο αναπτύσσει συστηματικά δραστηριότητες έρευνας, ανάπτυξης και ευαισθητοποίησης.

Από την έναρξη της συνεργασίας του ΤΕΙ με το UNISCAPE το 2012, το ίδρυμα εκπροσωπούνταν από τον Επίκουρο Καθηγητή Δρ. Τσιρογιάννη Ιωάννη.

Πρόσφατα τη θέση του εκπροσώπου ανέλαβε ο Καθηγητής Δρ. Κανταρτζής Αλέξανδρος, ο οποίος σε συνεργασία με τα άλλα μέλη του τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για ανάδειξη και εφαρμογή της σημαντικής αυτής σύμβασης στον τόπο μας.

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)