Search
Close this search box.

Λονδίνο: Συνέλαβαν Κύπριο Φοιτητή στο Heathrow με 23 κιλά λουκάνικα, παστουρμά, χαλλούμι και σιεφταλιές

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι τελωνειακοί στο αεροδρόμιο Χήθροου του Λονδίνου, όταν χθες στις 11.45 το πρωί εντόπισαν στην αίθουσα αφίξεων ένα Κύπριο φοιτητή επιβάτη της EasyJet  που έφτασε από τη Λάρνακα έχοντας μαζί του 23 κιλά λουκάνικα, παστουρμά, σιεφταλιές, κουπέπια και χαλλούμι.

Όλα ξεκίνησαν όταν τα σκυλιά αφηνίασαν κατά την διαδικασία ελέγχου προσώπων και αποσκευών.

Κατά τον έλεγχο που ακλούθησε διαπιστώθηκε ότι ο φοιτητής είχε επιμελώς κρυμμένα τα λουκάνικα στις αποσκευές του κάτω από σώβρακα και φανέλλες, και τα οποία προσπάθησε να τα εισάγει στη Μεγάλη Βρετανία  μας  χωρίς να τα δηλώσει ως όφειλε, ανέφερε τελωνειακό στέλεχος την Μητροπολιτικής Αστυνομίας.

Οι βρετανικές αρχές κάνουν λόγο για λαθρεμπορίου που ανθεί τα τελευταία χρόνια ενώ ο νεαρός φοιτητής ματαία προσπάθησε να εξηγήσει ότι πρόκειται για παρεξήγηση και όλα είναι για προσωπική χρήση.

Οι τελωνειακοί προέβησαν σε δέσμευση των προϊόντων  σύμφωνα με τον κανονισμό 1889/2005, ο οποίος προβλέπει πρόστιμο ύψους  5000 και μέχρι και φυλάκιση 2 χρόνων.

Πηγές από την Κυπριακή παροικία πάντως αναφέρουν ότι η μητέρα του φοιτητή μετά από επικοινωνία των Βρετανικών αρχών ζήτησε όπως τα κουπέπια και σιεφταλιές να τοποθετηθούν στον θάλαμο μέχρι έως ότου ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Via

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)