Search
Close this search box.

Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2014 με ένα μοναδικό online διαγωνισμό

hmera glwsswn

Η Πανευρωπαϊκή εκστρατεία για την προώθηση της πολυγλωσσίας στην Ευρώπη που εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθεια της Ε.Ε. και του Συμβουλίου της Ευρώπης, δε θα μπορούσε παρά να γιορταστεί με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο!

Από 30 Ιουνίου μέχρι και 12 Σεπτεμβρίου ένα διαδικτυακό κυνήγι θησαυρού θα κάνει τους λάτρεις των γλωσσών να ανακαλύψουν την ελληνική φράση που κρύβεται πίσω από τα «λουλούδια» έτσι ώστε να είναι οι τυχεροί που θα κερδίσουν δωρεάν τμήματα εκμάθησης Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ιταλικών και Τσεχικών.

Μπείτε στην ιστοσελίδα www.imera-glosson-2014.eu , πάρτε μέρος στο διαδικτυακό κυνήγι θησαυρού, ανακαλύψτε την ελληνική φράση που κρύβεται πίσω από τα «λουλούδια» και κερδίστε δωρεάν μαθήματα αγγλικών, γαλλικών, γερμανικών, ιταλικών και τσεχικών.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν το Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Κλαυθμώνος κατά τη διάρκεια του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών 2014. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι η Λυδία Παπαϊωάννου.

Στόχος του εορτασμού είναι η προώθηση της πλούσιας γλωσσικής και πολιτιστικής ποικιλίας στη Γηραιά Ήπειρο.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά εννέα Μορφωτικά Ιδρύματα και Πρεσβείες στην Αθήνα προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να ταξιδέψουν με όχημα τη γλώσσα από την μία ευρωπαϊκή χώρα στην άλλη και να γνωρίσουν τον συναρπαστικό κόσμο των γλωσσών σε ένα πρόγραμμα για όλη την οικογένεια.

Τέλος, πρόκειται για μια πρωτοβουλία της EUNIC Αθήνας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων με διοργανώτριες χώρες τις:Αυστρία, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Ουγγαρία, Πολωνία, Τσεχία.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2014 θα ανακοινωθούν σύντομα.

Πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό: κυρία Βίκυ Τραχανή, τηλ. 210 3661 043
www.goethe.de/athen

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)