Search
Close this search box.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ – Σεμινάριο “Grow Greek Tourism Online” από τη Google στο Πανεπιστήμιο

Tο “Grow Greek Tourism Online” από την Google προσφέρει δωρεάν 3ωρο σεμινάριο πάνω σε ψηφιακές δεξιότητες για τον τουρισμό και όχι μόνο.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 5 Μαΐου (12:00-15:30) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου στην Πανεπιστημιούπολη, το σεμινάριο που πραγματοποιείται για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με την υποστήριξη του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου και της Δομής Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας /Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, για να μάθουν περισσότερα για το πως μπορούν να δραστηριοποιούντσσι στο διαδίκτυο.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο με σκοπό να αναβαθμίσουν το βιογραφικό τους, να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους, να διεκδικήσουν θέσεις σχετικές με την online διαφήμιση κ.α. Στο 3ωρο σεμινάριο θα αποκτήσουν μία καλή βάση γνώσεων για τις μηχανές αναζήτησης, την ψηφιακή διαφήμιση, τα analytics και πολλά ακόμα.

Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα λάβουν ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης.

Για να εγγραφείτε κάντε κλικ ΕΔΩ

Via

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)