Search
Close this search box.

Πρακτική Άσκηση στην ΔΕΠΑ (Δημόσια Επιχείρηση Αερίου)

depa_193038560

Η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου Α.Ε. (ΔΕΠΑ) θα προχωρήσει στην υλοποίηση προγράμματος επιμόρφωσης προσφέροντας την δυνατότητα σε μεταπτυχιακούς και επί πτυχίω φοιτητές να απασχοληθούν (πρακτική εργασία) στις εγκαταστάσεις της ΔΕΠΑ.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΔΕΠΑ σχεδιάστηκε  για μεταπτυχιακούς και επί πτυχίω φοιτητές με στόχο να συμβάλει στην κατανόηση και την εξοικείωση των συμμετεχόντων στις αρχές της ανάπτυξης  και της εταιρικής υπευθυνότητας, σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα ¨Ενεργώ για τους Νέους¨ το οποίο αποτελεί μέρος της στρατηγικής εταιρικής υπευθυνότητας της ΔΕΠΑ στον πυλώνα της κοινωνίας, φιλοδοξεί να καλλιεργήσει ουσιαστικά νέες δεξιότητες και γνώσεις για το στρατηγικό σχεδιασμό και την πρακτική εφαρμογή των προγραμμάτων Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δύο επίπεδα:

α) την διοργάνωση μονοήμερης εκπαίδευσης (στις εγκαταστάσεις της ΔΕΠΑ) σε τελειόφοιτους σχετικά με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την ΔΕΠΑ, μετά το τέλος της εκπαίδευσης θα ζητηθεί από τους φοιτητές να υλοποιήσουν μια εργασία σχετική με το θέμα της εκπαίδευσης.

β) φοιτητές των οποίων οι εργασίες θα πληρούν τα κριτήρια και θα ξεχωρίσουν για την καινοτομία τους θα βραβευτούν και θα τους δοθεί η δυνατότητα υλοποίησης πρακτικής εργασίας στις εγκαταστάσεις της ΔΕΠΑ.

Η  πρακτική θα διαρκέσει 3-6 μήνες και η απασχόληση θα είναι full-time.

Αποστολή βιογραφικών στο y.vassaki@depa.gr έως 31/1/2015

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί τέλος Φεβρουαρίου 2015.

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)