Search
Close this search box.

Πρακτική Άσκηση – Καλοκαίρι 2016 | Συμπληρωματική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Φοιτητών ΠΤΝ και ΠΤΕΤ

praktikh-aei

Το Γραφείο Πρακτικής σε συνεργασία με τα Τμήματα Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών και Πλαστικών Επιστημών και Επιστημών της Τέχνης, στο πλαίσιο του νέου Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2014-2020, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους προπτυχιακούς φοιτητές των παραπάνω Τμημάτων να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα υποβάλλοντας σχετική αίτηση.

Ο κύκλος αφορά πρακτικές ασκήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κατά το δίμηνο Ιούλιος – Αύγουστος (Σεπτέμβριος) 2016. Η συμπληρωματική πρόσκληση αφορά θέσεις που δεν διατέθηκαν στην προηγούμενη πρόσκληση.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές καλούνται να υποβάλουν αίτηση από Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 στις 10:00π.μ. μέχρι την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 στις 14:00, σύμφωνα με τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες που περιγράφονται στο αρχείο της πρόσκλησης (δείτε link αμέσως πιο κάτω):
http://gpa.uoi.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=129&Itemid=295

Περισσότερες πληροφορίες: http://gpa.uoi.gr/

Βάλτε στη ζωή σας οργανικά προϊόντα διατροφής, καλλυντικά υψηλής θρεπτικότητας & βιταμίνες!

Multi-ethnic προϊόντα ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνταγές στις καλύτερες τιμές!

Μοναδικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο! Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με προσφορές για φοιτητές που δεν υπάρχουν!
7€ Ανδρικό 
10€ Γυναικείο (κούρεμα + χτένισμα)